Sieltä se tuli! Käärijä vahvistaa podcastissa saaneensa kutsun Linnan juhliin

Näin Käärijä liittyi presidentti Sauli Niinistön kävelyletkaan 0:30
Katso myös: Näin Käärijä liittyi presidentti Sauli Niinistön kävelyletkaan elokuussa.

Käärijä sai kutsun Linnan juhliin.

Suomea menestyksekkäästi vuoden 2023 Euroviisuissa edustanut artisti Käärijä eli Jere Pöyhönen vahvisti Radio Suomipopin Viihde-podcastissa saaneensa kutsun Linnan juhliin. 

– Kyllä, totta kai se tuli, eiköhän sen jengille voi tässä vaiheessa sanoa. Tuli kutsu, ja kunniahan tämä on. Nyt olen käynyt testailemassa pukua, ja ilomielin menen. Toivottavasti en kompastu matolle, artisti kertoi podcast-haastattelussa toimittaja Ida-Liina Huurtelalle.

Käärijä kertoi Linnan juhlien pukunsa olevan Teemu Muurimäen ja Elina Larion käsialaa. Sama kaksikko oli mukana vastaamassa Käärijän esiintymisasuista UMK:ssa ja Euroviisuissa. 

Linnan juhlia vietetään perinteiseen tapaan Presidentinlinnassa 6. joulukuuta, ja tänä vuonna tasavallan presidentti Sauli Niinistö  isännöi puolisonsa Jenni Haukion kanssa itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton teemalla ajat vaihtuvat.

Presidenttipari kutsuu itsenäisyyspäivänä Presidentinlinnaan noin 1 700 eri tavoin ja eri aloilla ansioitunutta suomalaista.

Tiedotteen mukaan vieraina on pitkän uran tehneitä henkilöitä, jotka ovat omalla alallaan toimineet tienraivaajina, esimerkkeinä ja mentoreina. Lisäksi kutsuttuna on nuoria innovatiivisia osaajia, tulevaisuuden menestystekijöiden parissa työskenteleviä sekä yhteiskunnan ja arjen turvallisuuden takaajia. 

Erityistä huomiota on kiinnitetty myös tekoihin, joilla on tuettu lapsia ja nuoria. Merkittävä osa kutsutuista on tänäkin vuonna ensikertalaisia.

Lue myös:

    Uusimmat