Shokkitulos: Manchester United otti lukua Kazakstanissa – lupaus osui omaan maaliin

Manchester United hävisi yllättäen jalkapallon Eurooppa-liigan ottelun Astanalle Kazakstanissa maalein 1–2.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

United lähti otteluun nuorisopitoisella joukkueella varmistettuaan jo paikkansa Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Punapaidat olivat kuitenkin Astanaa vastaan selkeitä suosikkeja: kazakstanilaisilla ei ollut neljästä ottelusta yhtään pistettä.

Peli käynnistyi Unitedin kannalta lupaavasti, kun Jesse Lingard tykitti pallon alakulmaan 10. minuutilla.

Astana kampesi kuitenkin toisella jaksolla rinnalle ja ohi. Ensin Dmitri Shomko tuikkasi pelivälineen vasemmalla jalallaan takakulmaan. Tämän jälkeen Antonio Rukavina laukoi ja pallo kimposi Unitedin puolustajalupauksen Di'Shon Bernardin rinnasta omaan maaliin.

19-vuotias Bernard sai monien muiden nuorten tavoin vastuuta ja pääsi ensimmäiseen Eurooppa-liigan peliinsä.

Astana jatkaa jumbona

United on L-lohkon kärjessä 10 pisteellä. Astana pysyy yhä jumbona, mutta se nousi kolmeen pisteeseen.

Myöhemmin tänä iltana kohtaavat AZ Alkmaar ja Partizan. Alkmaarilla on toistaiseksi kahdeksan pistettä ja Partizanilla neljä pinnaa.

Eurooppa-liigan lohkovaihetta on tämän illan jälkeen jäljellä vain yksi kierros. Jatkopaikan saa joka lohkosta kaksi joukkuetta.