ManU-tähti päätti poikkeuksellisen jaksonsa – samalla tuli ilmi todella hämmentävä fakta

Jesse Lingard päätti poikkeuksellisen pitkän maalittoman jaksonsa tykitettyään Manchester Unitedin 1–0-vierasjohtoon Astanaa vastaan jalkapallon Eurooppa-liigassa

MAINOS

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Lingard otti 10. minuutilla pallon haltuun Luke Shaw'n syötöstä rangaistusalueen rajan tuntumassa ja paukautti pelivälineen melkoisella hevosenpotkulla alapesään.

Lingard viimeisteli samalla vasta toisen maalinsa koko tämän vuoden aikana. Edellinen syntyi tammikuussa Arsenalia vastaan FA Cupissa – 307 päivää sitten. Siitä jatkunut maaliton jakso oli Lingardin uran pisin.

Kaikista hämmentävin fakta on silti se, että Lingard, 26, on Manchester Unitedin kauden ensimmäinen vähintään 24-vuotias maalaaja. Unitedin sesongin aiemmista osumista ovat vastanneet tätä nuoremmat pelaajat.

Valioliigassa Unitedista on useimmin pöllyttänyt verkkoa seitsemän maalia tällä kaudella viimeistellyt Marcus Rashford, 22. Kaikkiaan seura on tehnyt 13 valioliigapelissään 19 kaappia.

Eurooppa-liigassa Manchesterin punaiset ovat nyt tehneet kuusi maalia. Kaksi osumaa mieheen ovat merkkauttaneet Mason Greenwood, 18, ja Anthony Martial, 23.

United oli jo ennen tätä iltaa varmistanut paikkansa Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Se johti L-lohkoa 10 pisteellä.

Manchesterilaiset lähtivät Astana-otteluun nuorisopitoisella joukkueella. Ottelu oli kirjoitushetkellä 1–1-lukemissa; Astanan tasoitusosuman ampui 55. minuutilla Dmitri Shomko.

Lue myös:

    Uusimmat