Shirly Karvisen ja Sannin perhe kasvoi uudella tulokkaalla: "Kun sanotaan, että kaksi menee siinä missä yksi..."

Juontaja Shirly Karvinen oli aikoinaan piinkova Viidakon tähtöset -fani: ”Kun kuulin, että sitä tehdään lisää…” 2:41
Juontaja Shirly Karvinen oli aikoinaan piinkova Viidakon tähtöset -fani: ”Kun kuulin, että sitä tehdään lisää…”

Lauljaja Sannin ja juontaja Shirly Karvisen perhe kasvoi 1-vuotiaalla kodinvaihtajakoiralla.

Syyskuussa alkavan Viidakon tähdet -ohjelman juontaja Shirly Karvisen ja hänen kumppaninsa, muusikkona tunnetun Sanni Kurkisuo elämään on saapunut uusi tulokas. Viidakon tähdet -ohjelman lehdistötilaisuuteen saapunut Karvinen kertoi MTV Uutisille hänen ja kumppaninsa viimeaikaisia kuulumisia, ja paljasti, että heidän perheensä on kasvanut pienellä karvavauvalla.

– Meillä on tässä ollut perheenlisäystä, kun kesän alussa meille tuli 1-vuotias kodinvaihtajakoira Luci, Karvinen kertoi.

Pari on viettänyt kesää muun muassa uuden koiransa kanssa touhuten ja kahden koiran kanssa elämään totutellen. Karvisella on entuudestaan 7-vuotias Pena-koira.

– Kun sanotaan, että kaksi menee siinä missä yksi, niin se ei missään nimessä ole totta, hän nauroi.

Karvinen kertoo, että viimeajat ovat pitäneet sisällään paljon uuden opettelua sekä pariskunnalle että perheen uudelle tulokkaalle. Karvisen mukaan on ollut ihanaa seurata, miten Luci on alkanut tottumaan uuteen ympäristöön, uusin omistajiin ja Pena-koiraan.

– On ihanaa nähdä hänen kehittymistään ja tulee niin ylpeä ja onnellinen fiilis, kun näkee, että toinen rentoutuu ja vahvistuu omana itsenään, hän hymyili.

Yllä olevalla videolla Karvinen kertoo kokemuksestaan Viidakon tähtöset -juontajana ja paljastaa, mistä olisi ollut valmis maksamaan viidakossa jopa rahaa!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat