Shirly Karvinen julkaisi rehellisen ja meikittömän kuvan – muistuttaa seuraajiaan tärkeästä asiasta: "Tässä täysin muokkaamaton kuva minusta juuri nyt"

Shirly Karvinen puhuu nyt sukulaisistaan Wuhanissa – kaikki omissa kodeissaan eristyksissä 4:47
Shirly Karvinen kertoi helmikuussa sukulaisistaan, jotka olivat eristyksissä Kiinan Wuhanissa

Shirly Karvinen muistuttaa sosiaalisen median seuraajiaan realismista.

Juontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen julkaisi tiistaina 12. toukokuuta kuvan Instagram-tilillään, jolla nainen haluaa muistuttaa seuraajiaan todellisesta elämästä, joka piilee toisinaan täydellisiltä vaikuttavien somekuvien takana.

Päivityksessään Karvinen kertoo aikoneensa julkaista sosiaalisessa mediassa kuvan viikonlopulta, kun hän oli herännyt sängystä ja saanut aamupalan juuri sänkyyn. 

– Kuvatekstiksi jotain yhtä pinnallista kuin "olisipa jokainen aamu tällainen", kunnes mietin, että mitä helvettiä? Muutin mieltäni ja tässä täysin muokkaamaton kuva minusta juuri nyt, tukka pesemättä varmaan neljättä päivää, ei meikkiä ja väsyneenä käyn meilejä läpi, Karvinen kirjoittaa päivityksessään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Karvinen kertoo päivityksessään saavansa seuraajiltaan usein viestejä siitä, kuinka ihania kuvia hän sosiaalisessa mediassa julkaisee: kuinka ihanalta lomat näyttävät, miten siisti Karvisen koti on, miten hyvän näköistä ruokaa hän tekee tai kuinka hauskaa hänellä on töitään tehdessään. Karvinen kertoo edellä mainittujen asioiden pitävän paikkansa, mutta peräänkuuluttaa myös realismia päivitysten takana. 

– Joskus on hetkiä, kun woltti laulaa monta kertaa päivässä, koti on räjähtäneen näköinen, henkilökohtaisessa elämässä vastoinkäymisiä mitkä vetävät sohvan pohjalle, kirjanpitäjä laittaa jo kolmatta muistutusta kuiteista ja välillä hetkiä, kun tekisi mieli huutaa v*|!{$¥tua kun univaikeudet painaa päälle. Mutta se kaikki jää pois täältä. 

Päivityksellään Karvinen haluaa muistuttaa seuraajiaan siitä, ettei sen perusteella, mihin sosiaalisessa mediassa törmää, kannata potea huonoa omatuntoa itsestään tai omasta elämästään. 

– Täältä on ihana hakea inspiraatiota omaan elämään, mutta älkää verratko elämäänne jonkun tuntemattoman kanssa. Kaikilla meillä tapahtuu verhojen takana asioita, jotka pidetään muulta maailmalta piilossa, Karvinen toteaa.

Karvinen lopetti helmikuussa Radio SuomiRockin aamujuontajana. Tuollon hän kertoi, ettei aio lopettaa kuitenkaan uraansa radiossa. Niin ei myöskään käynyt, sillä Karvinen aloitti Radio Kissin päiväjuontajana tiistaina 5. toukokuuta.

Karvinen kertoi MTV Uutisille ensimmäisen lähetyksen päätteeksi, että siitä on kauan aikaa, kun hän on viimeksi juontanut yksin radiossa. Radio SuomiRockilla hän veti aamulähetystä Mikko Honkasen ja Ville Kinaretin kanssa. Ensimmäinen lähetys pitkän tauon jälkeen meni kuitenkin hyvin.

– Kyllä siinä (lähetyksessä) oli mukana pientä alkukankeutta. Pari mokaakin tuli tehtyä, mutta niinhän se on, että virheistä oppii, Karvinen kertoi.

– Kaipasin takaisin radioon, sillä tämä on intohimoammattini, hän jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat