Mainos

Juontaja Tuija Pehkonen julkaisi rehellisen kuvaparin: "Tälläys vs. totuus"

3:30
Tuija Pehkonen hulvattomassa tehtävässä Possen suorassa lähetyksessä.

Tuija Pehkonen kertoo sosiaalisessa mediassa, ettei kaikki ole aina sitä miltä televisiossa näyttää.

Tv-juontaja Tuija Pehkonen jakoi Instagram-tilillään kuvaparin, jonka yhteydessä hän kertoo, millainen merkitys ammattimeikkaajien tekemisellä on. Hurmaavan kaunis Pehkonen julkaisi tilillään kaksi kuvaa, joista toisessa hän on laittautuneena tyylikkäässä vihreässä mekossa ja toisessa kotonaan ilman meikkiä.

– Tälläys vs. totuus. Tässä ammatissa saa istua taiturimaisten meikkaajien tuoliin niin usein, että sitä tulee melkein arkipäivää, Pehkonen kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä ja jatkaa:

– Kun tänään aamulla peilistä katsoi tuon kahden tunnin ajan tällätyn naisen sijaan vähän räjähtänyt hirviö, mietin että toivottavasti kukaan, minä mukaanlukien, ei ikinä, koskaan vertaa itseään siihen naiskuvastoon, mitä meille usein mediassa ja somessa esitellään.

Tekstissään Pehkonen korostaa, ettei hänen laittautunut olemuksensa vastaa todellisuutta, ja kuvailee tälläytymistä ihanaksi leikiksi, jonka vietäväksi on kiva heittäytyä. Pehkonen myös kertoo, että hänellä on takanaan erityisen huono aamu.

Pehkonen kertoo olevansa onnekas, koska hänen elämässään on tärkeämpiä asioita joiden varaan rakentaa. Niitä hänelle ovat koti, ystävät, työ sekä perhe. Tärkeimmäksi asiaksi hän kertoo tasapainon, joka on alkanut löytyä elämään.

– Näistä asioista olen superkiitollinen tänään. Ja tuosta litran kahvikupposesta, jonka juuri vedin nassuuni. Aurinkoa torstaihin tyypit, Pehkonen päättää elämänmakuisen tekstinsä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja