Shirly Karvinen kertoo tarinan tatuointiensa takaa – antaa varoittavan esimerkin: "Älkää hitto ottako parisuhdetatskoja"

4:47
Shirly Karvinen puhui Wuhanissa asuvien sukulaisten tilanteesta koronakriisin keskellä helmikuussa.

Radiojuontaja antaa neuvon kokemuksen syvällä rintaäänellä. 

Vuonna 2016 Miss Suomeksi kruunattu, nykyisin radiojuontajana tunnettu Shirly Karvinen kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään faktoja tatuoinneistaan. Hänellä on neljä pientä tatuointia, jotka hän on ottanut hetken mielijohteesta. 

– Menen usein fiiliksen mukaan ja välillä liiankin spontaanisti. Muun muassa tämä sydän, Radio SuomiRockin vappuetkoilla tatuoija oli paikalla ja mä päätin, että hei minäkin haluun jonkun leiman! 

Karviselta löytyy ranteesta myös M-kirjain. 

– Usein minulta kysytään, että onko se joku missi tatuointi; ei ole. Rakkaan edesmenneen ukkini nimi oli Martti. Meillä molemmilla oli sama syntymäpäivä, joten kun täytin 23, olin kahvilla kaverin kanssa ja kerroin, että nyt on saatava ukista muisto ihoon, hän kirjoittaa.

Karvinen kertoo, että jos nyt saisi päättää, miettisi hän jokaista tatuointiaan huolella läpi ennen niiden ottamista. Samassa hän kuitenkin toteaa, että ne ovat osa häntä. 

– Meen tunteella ja ne ovat osa minun tarinaa.

Radiojuontajalla on myös tärkeä neuvo seuraajilleen. 

– Sen neuvon annan kaikille, että älkää hitto ottako parisuhde tatskoja. Never a good idea, hän kirjoittaa lisäten kuvatunnisteeksi kokemuksen syvällä rintaäänellä

Karvinen lopetti helmikuussa Radio SuomiRockin aamujuontajana. Tuollon hän kertoi, ettei aio lopettaa kuitenkaan uraansa radiossa. Niin ei myöskään käynyt, sillä Karvinen aloitti Radio Kissin päiväjuontajana viime viikon tiistaina (5.5.).

Karvinen kertoi MTV Uutisille ensimmäisen lähetyksen päätteeksi, että siitä on kauan aikaa, kun hän on viimeksi juontanut yksin radiossa. Radio SuomiRockilla hän veti aamulähetystä Mikko Honkasen ja Ville Kinaretin kanssa. Ensimmäinen lähetys pitkän tauon jälkeen meni kuitenkin hyvin.

– Kyllä siinä (lähetyksessä) oli mukana pientä alkukankeutta. Pari mokaakin tuli tehtyä, mutta niinhän se on, että virheistä oppii, Karvinen kertoi.

– Kaipasin takaisin radioon, sillä tämä on intohimoammattini, hän jatkoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja