Kiti Kokkoselta hulvaton kauneusvinkki – seuraajat ällistyivät: "Vihdoin kauneusrutiini, jota normaali ihminen pystyy seuraamaan"

1:37
Kiti Kokkonen teki tunnustuksen Kuutamolla-sarjassa: "Häpeän, kadun, että valitsin tämän"

Näyttelijä Kiti Kokkonen paljastaa Instagramissa silmäpusseihin liittyvät kikkansa.

Näyttelijä Kiti Kokkonen on tunnettu hulvattomasta somesisällöstään, joka ilahduttaa monia. Tällä kertaa näyttelijä jakaa Instagram-tilillään hieman epätavallisen kauneusvinkin. Kokkonen nimittäin julkaisi mustavalkoisen otoksen kasvoistaan ja jakoi omat tärppinsä siihen, kuinka hankkia silmäpussit.

– Ilmaiset ja tehokkaat vinkit silmäpussien saamiseksi! 1. Nuku liian vähän, 2. Stressaa kaikesta, 3. Syö ennen nukkumaan menoa aurajuusto tuc-kekseillä, 4. Juo liian vähän vettä, 5. Pese meikit vasta seuraavana päivänä. Parhaan tuloksen saat noudattamalla reilun vuoden näitä ohjeita, Kokkonen vitsailee.

Kokkosen Instagram-seuraajat ällistyivät päivityksestä. Harva nimittäin olisi kiinnittänyt kuvassa huomiota silmäpusseihin.

– Viime viikonloppuna Suurmestaria katsoessa sanoin miehelleni, että Kiti on kyllä ehdottomasti yksi kauneimmista naisista mun mielestä, ja sitten luen kuvatekstin silmäpusseista ja palaan takaisin katsomaan kuvaan todetakseni, että sä oot kyllä ihan älyttömän kaunis, pusseilla ja ilman, eräs kehuu.

– Vihdoin kauneusrutiini, jota normaali ihminen pystyy seuraamaan. Kiitos, toinen lohkaisi.

– Toi sun tukka vie kyllä kaikilta pusseilta huomion, kolmas arvioi.

– Tuo kaikki kauneus niiden ympärillä kadottaa moiset pussit. En huomaa, vaikka kuinka tuijottaisin, neljäskin kommentoi.

Jotkut seuraajat innostuivat kertomaan kommenttikentässä myös omia vinkkejään aiheeseen liittyen.

– Kuulostaa ihan mun rutiinilta! Jos haluaa vielä tehostaa pussien volyymia, suosittelen oliivien + ilmakuivatun kinkun syömistä iltaisin, itkeminen on myös pop.

– Kolmivuorotyö on kans aika kova tässä. Se kasvattaa silmäpusseillekin silmäpussit.

– Silmälasien käyttäjien kannattaa asetella silmäpussit tiiviisti maskin reunan yli, niin eipä huurru lasit!

Kokkonen kertoi hiljattain MTV Uutisille pitävänsä Instagramia ennen kaikkea positiivisena paikkana sen sijaan, että olisi lähtenyt hakemaan sitä kautta maksimaalista taloudellista hyötyä uralleen, vaikka hänellä on nyt jo yli 150 000 seuraajaa.

– En oikeastaan suoranaisesti kaupallisia yhteistöitä ole tähän mennessä tehnyt, koska se ei ole tuntunut luontevalta. Siellä on kiva mainostaa töitä, joissa on mukana ja jakaa, mitä tahansa nyt haluaakaan, vaikka puutarha-asioita sun muita, hän pohti.

Monet suositut somevaikuttajat ovat kertoneet viime vuosina julkisesti negatiivisista kommenteista, joita he saavat. Kokkonen kertoo säästyneensä ikävältä kommentoinnilta Instagramissa.

– Se on tosi kiva juttu. Instagramissa törmää harvoin mihinkään väittelyihin tai riitoihin, kun taas Facebookissa on paljon vastakkainasettelua, hän kertoi.

Suurmestari lauantaisin kello 20 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja