Näyttelijä Elizabeth Hurley kuvaili työskentelyä Matthew Perryn kanssa painajaiseksi – elokuvan kuvaukset keskeytettiin Frendit-tähden päihdeongelman takia

Matthew Perry kaupittelee ökylukaaliaan – tällainen on näyttelijän Los Angelesin koti 0:38
Tällainen oli Matthew Perry ökylukaali, jota hän aikoinaan kaupitteli.

Näyttelijät Elizabeth Hurley ja Matthew Perry näyttelivät vuoden 2002 Serving Sara -elokuvassa, jonka kuvaukset keskeytettiin Perryn riippuvuuden vuoksi.

Näyttelijä-malli  Elizabeth Hurley kuvaili työskentelyä Frendit-näyttelijä Matthew Perryn kanssa hänen huume- ja alkoholiriippuvuutensa huipulla painajaiseksi. Vaikka Hurleylla on myös erittäin mukavia muistoja Perrysta, kun he kuvasivat vuoden 2002 Serving Sara -elokuvaa, hän myönsi, että he eivät aina tulleet toimeen.

– Ollakseni rehellinen, oli painajaista työskennellä hänen kanssaan tuolloin, ja, kuten nyt tiedetään, elokuvamme kuvaaminen keskeytettiin hänen riippuvuutensa takia. Kohtasimme ylivoimaisen esteen ja meidän piti kaikkien istua kotona pyöritellen peukaloitamme jonkin aikaa. Se oli vaikeaa, Hurley kertoi Yahoo Entertainmentille 9. marraskuuta.

Huolimatta siitä, että heidän täytyi hylätä kaikki esikuvatut kohtaukset, Hurley sanoi, että Perryn kanssa oli upeaa työskennellä, kun hän palasi kahden kuukauden kuntoutusjaksoltaan.

– Se oli vaikeaa. Mitä ilmeisimmin hänellä oli vaikeaa, mutta hän oli silti erittäin viehättävä ja ihana tyyppi, jonka kanssa työskennellä. Mutta hän kärsi varmasti, Hurley kertoi.

Perry kertoo avoimesti taistelustaan riippuvuutta vastaan uudessa muistelmakirjassaan Friends, Lovers and the Big Terrible Thing. Hän kertoo kirjassa tietävänsä, että Hurley ja Serving Sara -elokuvan ohjaaja Reginald Hudlin olivat raivoissaan tilanteesta. Elokuvan kohtaukset piti kuvata uudestaan, koska Perry sammalsi repliikeissään ensimmäisellä kerralla.

– Minulle maksettiin 3,5 miljoonaa dollaria elokuvan tekemisestä, ja minut haastettiin oikeuteen elokuvan kuvausten keskeyttämisestä, vaikka minulla oli terveydellisiä ongelmia. Sovittelupöydässä minulla oli vastassa ryhmä vakuutusasioista vastaavia, joten kirjoitin heille vain 650 000 dollarin shekin, Perry selitti.

Diane Sawyerin haastattelussa Perry kertoi, että elokuvan kuvauksien aikaan hän teki myös Frendit-sarjaa, joten hänen työkuormansa oli liian suuri.

– Elokuvaa kuvattiin Dallasissa ja tein Frendit-sarjaa samaan aikaan, joten tuplasin työkuormani. Lensin yksityiskoneella ja join vodkaa vesipullosta, Perry kertoi.

Lähde: Page Six

Lue myös: