Kelly Osbourne vaihtaa poikansa sukunimen – sai aiheesta aikaan puolisonsa kanssa valtavan riidan

Kelly Osbourne ja hänen puolisonsa ovat päättäneet vaihtaa vuoden ikäisen Sidney-poikansa sukunimen. 

Kelly Osbourne, 39, kertoi The Osbournes -podcastissa, että suuren riidan päätteeksi hän ja hänen puolisonsa Slipknotin dj Sid Wilson tulivat siihen tulokseen, että heidän vuoden ikäisen poikansa Sidneyn sukunimi vaihdetaan. 

– Tämä on henkilökohtaista, enkä odottanut puhuvani tästä koskaan, mutta aion puhua. Se on suurin riita, jota minulla ja lapseni isällä on koskaan ollut, ja luultavasti koskaan tulee olemaan. Halusin, että pojallamme olisi molempien sukunimet, eikä hän antanut minun tehdä niin. Meillä oli valtava riita. Minusta tuntuu, että minut pakotettiin tekemään jotain, mitä en halunnut tehdä, Kelly kertoi podcastissa.

Tällä hetkellä pariskunnan pojalla ei ole vielä kaksoissukunimeä. 

– Mutta monien silmiä avaavien keskustelujen ja pariterapian jälkeen hän (Kellyn puoliso) on nähnyt valon. Aiomme muuttaa poikamme nimen laillisesti niin, että hänellä on molempien sukunimet. Me molemmat teimme lapsemme, joten hänellä pitäisi olla meidän molempien sukunimet, Kelly kertoi. 

Kelly arvelee, että hänen puolisonsa oli jääräpäinen heidän poikansa sukunimen suhteen, koska hän tulee todella perinteisestä englantilaisesta perheestä. 

Alla olevassa Instagram-kuvassa Kelly Osbourne on poikansa Sidneyn kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kelly kertoi E Newsille syyskuussa 2023, että äitiys on parasta, mitä hänelle on koskaan tapahtunut. 

Peoplen mukaan Kelly kertoi syyskuussa 2022 sairastuneensa odotuksensa viimeisellä kolmanneksella raskausdiabetekseen ja ajatteli heti tehneensä jotakin väärin. Hänen ainoa raskausajan himonsa oli sokeri ja erityisesti makeat juomat. 

Kun hän teki määrätietoisia muutoksia ruokavalioonsa, niin hän kärsi jonkin aikaa sokerivieroituksesta johtuvasta päänsärystä, mutta lopulta hän laihtui 10 kiloa, hänen ihonsa kirkastui, eikä hänen enää tarvinnut käyttää kompressiosukkia.

– Toivon, että minulla olisi ollut tällainen kannustin aiemmin, koska en ole koskaan pystynyt pysymään missään sataprosenttisesti niin kuin olen pysynyt tässä, koska en tee sitä itselleni. Teen sen vauvani vuoksi. En voi edes kertoa, millaisia muutoksia se on saanut aikaan, Kelly kertoi tuolloin. 

Lähde: E News

Lue myös:

    Uusimmat