Sevillan tulikuuma ranskalaiskärki tylynä Eurooppa-liigassa – kaksi osumaa avauskymppiin!

Sevillan ranskalaishyökkääjä Wissam Ben Yedder piinasi Krasnodaria jalkapallon Eurooppa-liigan ottelun avausjaksolla. Sevilla johtaa 45 minuutin jälkeen 2-0.

Pääkuvan videolla Ben Yedderin tekemä 1-0-maali, jossa hän sai apua myös vastustajalta.

Ben Yedder aloitti ottelun huipputehokkaasti, sillä hän iski avausmaalin jo 5. minuutilla Krasnodarin puolustuksen avustuksella.

Lisää tuli viisi minuuttia myöhemmin, kun Ben Yedder tuplasi Sevillan kotijohdon (video alla).

28-vuotias ranskalaiskärki on pelannut tehokkaan kauden. Hän on tehnyt neljässä Eurooppa-liigan lohko-ottelussa neljä osumaa ja Espanjan liigassa maaleja on kasassa seitsemän 12 ottelusta.

Jos Sevilla voittaa ja lisäksi Standard Liege päihittää Akhisarsporin vieraissa, nämä kaksi seuraa nousevat Krasnodarin rinnalle 12 pisteeseen J-lohkossa. Tuolloin jatkajat ratkeavat keskinäisten otteluiden pisteiden ja maalierojen perusteella.

Ottelu alkoi klo 19.55 ja on kesken. Sitä voi seurata C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!