Jättiyllätys tekeillä Eurooppa-liigassa! Herkkuosuman väsännyt pikkuseura piinaa AC Milania

Luxemburgilaisseura Dudelange virittelee jättiyllätystä AC Milanin vieraana jalkapallon Eurooppa-liigassa. Ottelun tilanne on toisen jakson alkupuolella 2-1 Dudelangelle.

Pääkuvan videolla Dudelangen upea tasoitusmaali.

Patrick Cutrone vei isäntäjoukkueen johtoon 21. minuutilla. Reilu vartti myöhemmin piskuinen Dudelange kuitenkin hiljensi San Siron.

Ja teki sen tyylillä! Dominik Stolz ehti ensimmäisenä irtopalloon rangaistusalueella ja pommitti vastustamattoman kudin AC Milanin maalin takayläkulmaan.

Toisen jakson alussa Dudelange rynnisti jo johtoon, kun David Turpel latasi toisen maalin vieraille.

Dudelange on edelleen pisteittä F-lohkossa. Se oli tehnyt vain yhden maalin edellisessä neljässä ottelussaan.

AC Milanin ja Dudelangen ottelu alkoi klo 19.55 ja on kesken toisella jaksolla.