Seurapiirikaunotar Susanna Penttilä kärsi paniikinomaisesta olotilasta ennen Selviytyjiin lähtöä: "Väänsin itkua ja mietin lähdenkö edes"

Yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti arvostelee seurapiirikaunotar Susanna Penttilän Instagram-tyyliä:"Minulle tämä on liian seksikästä" 1:55
Yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti arvosteli Susanna Penttilän tyylin.

Susanna Penttilä on yksi Selviytyjät kauden kilpailijoista.

Yrittäjä ja seurapiirikaunotar Susanna Penttilä on yksi uuden Nelosen Selviytyjät Suomi -kauden kisaajista.

– Selvisin hengissä. Fiilis on ihana ja jännityksellä odotan, että ohjelma tulee ulos, Penttilä naurahtaa MTV Uutisille.

Hieman yllättäen hän koki raskaimmat hetkensä juuri ennen saarelle lähtöä. Ennen lähtöä Penttilän olotila oli paniikinomainen.

– Ennen Selviytyjiin lähtöä itkin ja mietin useaan otteeseen lähdenkö vaiko en. Kaikkein rankinta oli se, kun jouduin jättämään pienen lapseni Suomeen isälleen ohjelman kuvauksien ajaksi, hän myöntää. 

Toisinaan ikävä kävi mielessä myös saarella ollessa.

 – Äitinä olisin halunnut, että minulla olisi ollut puhelin, jotta olisin saanut pitää yhteyttä lapseeni. Muuten en kaivannut puhelinta laisinkaan koko reissulla.

– Lähdön jälkeen psyykkasin itseni ja pystyin katsomaan eteenpäin.

Saarella ollessa Penttilälle haasteellisinta olivat yöt – eritoten niiden kylmyys ja kosteus. Mieli ei kuitenkaan kisan aikana murentunut, vaikka olosuhteet olivat haastavat. 

– Minulla oli mukanani huppari, joka veti puoleensa kaiken kosteuden yöllä. Pitkät hiukseni myös olivat öisin kosteat, joten palelin paljon. Kylmyys oli itselleni kaikkein haastavin juttu.

Ohjelmaan lähtemistä hän ei kuitenkaan kadu lainkaan.

– Kokemuksena Selviytyjät menee kyllä elämäni kymmenen parhaan joukkoon, hän kehuu.

Penttilä tunnetaan huolitellusta ulkonäöstään, mutta Selviytyjissä hän luottaa todenmukaisuuteen. Ulkonäköasiat eivät käyneet mielessäkään. 

– En mieti niinkään sitä, miltä näytän ohjelmassa. Siihen kuuluu, että ryömimme siellä naamat punaisina ja täynnä hyttysenpistoksia. Enemmän mietin sitä, että annan itsestäni edes suhteellisen järkevän kuvan, hän nauraa.

Penttilä perusti Helsingissä sijaitsevan Férrer-muotiliikkeensä ollessaan vain 19-vuotias. Julkisuuteen hän kuitenkin ponkaisi vuonna 2004 poseerattuaan yhdysvaltalaisessa Playboy-lehdessä.

Juttua täsmennetty 29.08. klo 11.45. Penttilä jätti lapsensa hoitoon lapsen isälle. Aiemmin jutussa luki "sukulaisille".

Lue myös:

    Uusimmat