Muusikko Paul Elias Uotila kertoo haasteistaan Selviytyjät-ohjelman kuvauksissa: "Ei saanut olla ihan oma itsensä ja piti pelata sitä peliä"

Muusikko Paul Elias Uotila oletti, että kuvauksissa tarvitaan enemmän fyysistä puolta.

Muusikko ja entinen malli Paul Elias Uotila lähti haastamaan itseään Nelosen Selviytyjät Suomi -ohjelmaan, joka alkaa 29. elokuuta. Uotila kertoo MTV Uutisille ohjelman kuvauksissa oli erityisesti henkisesti rankkaa.

– Elossa ollaan ja suhteellisen hyvä fiilis. Vielä tuosta kokemuksesta ainakin henkisesti toivutaan, psykologinen puoli oli vaikein. Ei saanut olla ihan oma itsensä ja piti pelata sitä peliä.

Uotilalle ohjelmassa juonittelu ja toisen selän takana puhuminen tulivat yllätyksenä.

– Tuli vähän yllätyksenä, että tämä puoli oli aika merkittävä tässä hommassa. Olin valmistautunut enemmän fyysiseen puoleen. Tämä oli psykologinen labra.

Uotila on tunnettu Satin Circus -yhtyeen basisti-laulajana. Hänellä on myös oma sooloura. Mies julkaisi esikoisalbuminsa viime vuonna. Uotila aikoo julkaista uutta musiikkia syksyllä samaan aikaan, kun Selviytyjät-ohjelmaa esitetään televisiossa.

– Tulimme UMK-kilpailussa toiseksi vuonna 2015. Selviytyjät on sen jälkeen isoin tv-juttu, mikä on ollut tähän mennessä. Muusikkona ja laulunkirjoittajana vaikutan monessa paikassa.

Tunnettiin aiemmin mallina

Uotila on tehnyt aiemmin työskennellyt myös mallina.

– Menin vuonna 2014 23-vuotiaana Paparazzi-mallitoimistoon  Olen ollut Italian Voguen nettiversiossa, ja Suomessa tehnyt näytöksiä esimerkiksi Marimekolle. Olen edelleen kirjoilla mallitoimistossa, mutta en edistä sitä uraa aktiivisesti.

– Siinä on aikamoiset paineet. Pitää olla tietyssä mitassa koko ajan ja näyttää tietyltä. En saa kasvattaa esimerkiksi partaa.

Laulaja kertoo olevansa varattu, ja hän ikävöi puolisoaan ohjelman kuvauksissa.

– Minulla on tyttöystävä. Siellä varmaan oli jokaisella tyttöystävää ikävä ja välillä perhettä.

Lue myös:

    Uusimmat