Liverpool sai tylyn kylvetyksen Valioliigassa – maalivahdin alkuminuuttien karu virhe antoi alkutahdit murskajaisille

Liverpool koki karun tyrmäyksen Valioliigassa, kun se hävisi Aston Villalle tylysti 2-7-lukemin.

Ottelu alkoi Liverpoolin kannalta painajaismaisesti, kun Aston Villan Jack Grealish katkaisi Liverpool-vahti Adrianin karmivan syötön rangaistusalueella. Grealish syötti pallon nopeasti keskelle Ollie Watkinsille, joka latoi pallon maaliin vain neljän minuutin pelin jälkeen.

Aston Villa sai osumasta hengen päälle ja tykitti hattutempun iskeneen Watkinsin johdolla yhteensä neljä osumaa avausjaksolla. Liverpoolin Mohamed Salah toi hieman lohtua omalla osumallaan.

Moni olisi voinut kuvitella, että tauon jälkeen kentälle astuu sisuuntunut Liverpool, mutta Aston Villa jatkoi siitä, mihin avausjaksolla jäi latomalla pallon vielä kolmesti Adrianin selän taakse. Myös Salah onnistui toistamiseen, joten loppulukemat 7-2 Aston Villan hyväksi.

Liverpoolin leirissä karu tappio otettiin raskaasti.

– On vaikeaa hävitä niin kuin hävisimme tänään. Meidän olisi pitänyt olla parempia. Kaikki kunnia kuitenkin Aston Villalle, Liverpool-puolustaja Virgil van Dijk totesi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

Liverpool-luotsi Jürgen Klopp myöntää, että alkuminuuttien virhe vaikutti koko ottelun suuntaan.

– Ensimmäisellä maalilla oli vaikutusta. Sen jälkeen menetimme tavallaan juonen pelistä. Meillä oli hyviäkin hetkiä, mutta ne eivät johtaneet juuri mihinkään, Klopp summasi peliä.

Lue myös:

    Uusimmat