Seuraavat Vain elämää -tähdet julki – mukana Lauri Ylönen, Pepe Willberg, Evelina, Pyhimys ja Anne Mattila

Terhi Kokkonen Vain elämää -kohusta: Meillä oli näkemysero 2:05

Kahdeksas Vain elämää -kausi ei ole vielä päättynyt, mutta yhdeksännen kauden artistit julkistettiin tänään.

Katso yllä kesken kahdeksannen Vain elämää -kauden kotiin lähteneen Terhi Kokkosen videohaastattelu.

Vain elämää -ohjelman yhdeksännen kauden kuvaukset alkavat Hirvensalmella, tiedottaa Nelonen.

Tulevan kauden artistit ovat Kaihon Karavaani -yhtyeensä kanssa menestynyt Tuure Kilpeläinen, iskelmätähti Anne Mattila, nuoret pop-tähdet Ellinoora ja Evelina, The Rasmuksen nokkamies Lauri Ylönen, kehutun Tapa poika -levyn helmikuussa julkaissut rap-artisti Pyhimys sekä laulajakonkari Pepe Willberg.

– Syy, minkä takia lähdin tähän mukaan on musiikki. Rakastan laulaa juuri noita biisejä. Oon niin innoissani, että juuri nämä tyypit ovat mukana. Musiikkia odotan tosi paljon – ja niitä keskusteluja ja kaikkea, kommentoi Anne Mattila tiedotteessa.

– Vain elämää -ohjelmassa on kysymys siitä, että tässä kurkistetaan vähän syvemmälle artistin minään ja sieltä tulee varmasti kaikkia mielenkiintoisia paljastuksia ja uusia puolia esiin, summaa puolestaan Lauri Ylönen.

Yhdeksäs Vain elämää -kausi nähdään syyskuusta alkaen. Ohjelman kahdeksas kausi, jota tähdittävät muun muassa Arttu Wiskari, Aikakoneen SaniKasmir ja Danny ja jonka kuvauksista Scandinavian Music Groupista ja Ultra Brasta tuttu Terhi Kokkonen poistui kesken kaiken, ei ole vielä päättynyt vaan pyörii televisiossa parhaillaan.

Lue myös:

    Uusimmat