Serena Williamsin diivailu lähti käsistä – huippupelaaja hermostui totaalisesti naistähden käytöksestä: ”Tämä on ihan vitsi!”

38:24
Videolla sunnuntai-illan Tulosruutu.

Ikoninen naistennispelaaja Serena Williams osoitti suoranaisia diivan elkeitä, kun hän koki yllätystappion Ranskan avointen kolmannella kierroksella Sofia Keninille. Tästä sai kärsiä toinen tennistähti, joka ei ottanut ilolla vastaan Williamsin käytöstä.

Tapaus liittyi Williamsin ja Keninin ottelun jälkeisiin hetkiin, jolloin Williams halusi hoitaa mediavelvoitteet mahdollisimman nopeasti.

Tässä vaiheessa tarjolla ei ollut kuitenkaan vapaata lehdistöhuonetta. Lopulta sellainen järjesteltiin, mutkien kautta.

– Antakaa minulle pienempi huone. Nyt, Williams vaati L’Equipen mukaan.

Tässä vaiheessa järjestäjät ohjasivat Williamsin tilaan, jossa miesten huippupelaaja Dominic Thiem oli jakamassa omia kommenttejaan.

– Mitä helvettiä? Tämä on ihan vitsi. Ihan oikeasti. Minun pitää lähteä, koska hän on tulossa? Thiem raivosi, kuultuaan Williamsin toiveista.

Kuten muissakin isoissa turnauksissa, myös Ranskan avoimissa käytäntö on ollut se, että ottelun voittajat antavat ensin kommentteja lehdistölle, häviäjien odottaessa omaa vuoroaan. Tässä tausta-ajatuksena on muun muassa se, että voittajille taataan enemmän palautumisaikaa.

– Jokaisen pelaajan on odotettava. Tuo osoittaa vain huonoa käytöstä. Olen aivan varma, että Roger Federer tai Rafael Nadal eivät tekisi koskaan tuollaista, Thiem tylytti Williamsia.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja