Selviytyjien kuvaukset ovat Vilma Bergenheimin tuoreessa muistissa – uusi kausi on jäänyt katsomatta: "Se oli varmaan sen verran rankka kokemus"

1:33
Vilma Bergenheim kertoo kauhun hetkistään Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

Vilma Bergenheim oli mukana Selviytyjissä pari vuotta sitten.

Ex-jääkiekkoilija Sean Bergenheim ja hänen mallivaimonsa Vilma Bergenheim laittoivat viime keväänä asuntonsa myyntiin ja ovat syksyn aikana muuttaneet uuteen kotiin. Uusi koti löytyi ihan naapurista.

– Muutimme vain 200 metriä. Sikäli helppoa, mutta kyllä siinä on aina oma työnsä. Loppukesä ja syksy ovat menneet oikeastaan muutossa, Sean kertoi Taittingerin tilaisuudessa.

Perheen uusi koti on hieman isompi kuin vanha, jonka vuoksi Sean sai itselleen isomman työhuoneen.

– Asunto toimii vähän paremmin kuin vanha asuntomme, jossa viihdyimme hyvin. Tämä kuitenkin tuntui hyvältä ratkaisulta.

NHLPA tiedotti keväällä, että Sean aloitti pelaajayhdistyksen Euroopan asioista vastaavana edustajana huhtikuun alussa. Uusi työ on ollut Seanille mieleinen.

– Tietysti on ollut paljon oppimista, mutta olen viihtynyt todella hyvin. Minulla on ollut muutama työreissu ja ehkä pääsemme perheemme kanssa myös joskus matkalle.

Mallina työskentelevällä Vilmalla on ollut Seanin tavoin kiireinen syksy ja hän juuri palasi Pariisista.

– Mallintyöt ovat siirtyneet minulla Instagramin puolelle, paljon on vaikuttajatöitä. Tämä on tosi iso muutos aikaisempaan. En ole vain malli, vaan myös stylisti, kuvaaja ja ad, nyt kaikki pitää miettiä itse. Se on ollut kivaa.

Vilma oli mukana Selviytyjät Suomi -ohjelmassa pari vuotta sitten. Hän kertoi tuolloin MTV Uutisille, että oli shokeeraavaa nähdä oman kehon muutos kilpailun jälkeen ja myös perhe järkyttyi asiasta. Vilma koki kuvauksissa myös pelottavia hetkiä, kun hän sai kesken erään kilpailun pahan paniikkikohtauksen.

Omat muistot Selviytyjistä ovat vielä tuoreessa muistissa, joten uusinta tuotantokautta hän ei ole seurannut.

– Se oli varmaan sen verran rankka kokemus, että en ole pystynyt katsomaan. En ole vain halunnut. Siitä nousee tunteet ja vanhat muistot pintaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja