Me Naiset: Vilma Bergenheimin mies järkyttyi vaimonsa palattua Selviytyjät-saarelta: "Olenkohan ollut koko elämäni liian sinisilmäinen"

Vilma Bergenheim kertoo pelon hetkistään Selviytyjät Suomi -kilpailussa 1:33
Vilma Bergenheim kertoo kauhun hetkistään Selviytyjät Suomi -kilpailussa

Sean Bergenheim kertoo Me Naisten haastattelussa järkyttyneensä vaimonsa entistä hoikistuneemmasta ulkonäöstä Selviytyjät Suomi -kilpailun jälkeen.

Huippumalli Vilma Bergenheim nähdään Selviytyjät Suomi -ohjelman uudella kaudella. Nainen kertoo aviomiehensä Sean Bergenheimin kanssa Me Naiset -lehden haastattelussa, että huippumallin muuttunut ulkonäkö oli kilpailun jälkeen todellinen järkytys myös hänen perheelleen. 

Sean Bergenheim huolestui toden teolla, kun hänen vaimonsa lähetti kuvan itsestään resortista, jonne kilpailijat kuljetettiin kilpailusta putoamisen jälkeen. 

– Järkytyin todella! Eniten olin huolissani siitä, miten Vilma kestää kaiken kirjoittelun ja kritiikin. Tiesimme jo ennen saarelle lähtöä, että Vilman hoikkuus herättää keskustelua, Sean toteaa haastattelussa.

Mallimaailmassa hoikkuus on normaali asia, mutta Vilma Bergenheim kertoo osanneensa arvata, että se tulisi herättämään keskustelua tosi-tv-kilpailussa. 

– Olenkohan ollut koko elämäni liian sinisilmäinen? Voihan olla, että ihmiset ovat puhuneet aiemminkin selkäni takana. Ulkomuotoni arvostelu tuntuu oudolle, sillä voin hyvin ja syön terveellisesti terveyden ja hyvinvoinnin takia, en ulkonäköni tai hoikkuuden tavoittelun vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat