Selviytyjät Suomi -ohjelman voittaja ratkesi – oli vähällä luovuttaa ennen kilpailun alkua

YouTube-tähti Miska Haakana selviytyi voittajaksi ja nappasi 30 000 euron palkinnon.

Tubettaja Miska Haakana kruunattiin sunnuntai-iltana Nelosen Selviytyjät Suomi -kilpailun voittajaksi. Finaalissa vastakkain olivat Haakana, Wallu Valpio ja Kim Herold.

32 päivää kestäneen selviytymiskilpailun voittaja sai Selviytyjä-tittelin ja 30 000 euron voittopotin aiemmin pudonneista kilpailijoista koostuneen juryn lähes yksimielisellä äänestyksellä. Haakana nousi äänestyksessä ylivoimaiseksi ykköseksi toiseksi tullutta Kim Heroldia vastaan.

– Siis en yhden yhtä jalkapalloturnausta tai hiihtokisaa ole koskaan koulussa voittanut. Nyt olen voittanut jotain, ja voisin sanoa, että tämä on vähän tärkeämpää kuin joku ala-asteen hiihtokisa. I did it! Haakana riemuitsee haastatteluvideolla.

Haakana paljastaa, että saarelle saapuessaan hän ei uskonut voittoonsa. Muut kilpailijat nähtyään hän oli vähällä luovuttaa saman tien.

– Katsoin itseäni ja katsoin muita ja totesin, että voisin vaikka suoraan lähteä himaan.

Sunnuntain jaksossa finaalikolmikko taisteli toisiaan vastaan ensin palkintotehtävässä sekä lopuksi viimeisessä suuressa finaalitehtävässä. Kim Herold onnistui voittamaan molemmat kilpailut ja lunasti ensimmäisenä paikkansa finaalikaksikkoon. Finaalitehtävässä toiseksi tuli Haakana, joka pääsi Heroldin seuraksi finaaliin. Pettynyt Wallu Valpio joutui jättämään kisan.