Selviytyjät Suomi kuvataan Karibialla – mukana Shirly Karvinen, Bile-Dani, BB-tähti, ex-lumilautailija...

Selviytyjät Suomi rantautuu tällä kertaa Karibian rannikolle, jossa kilpailijoita odottavat huojuvat palmut, valkoinen hiekka ja turkoosina kimmeltävä meri. 16 julkisuudesta tunnettua henkilöä ovat valmiina elämänsä seikkailuun.

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuva Selviytyjät Suomi saa jatkoa Nelosella.

Viidennen kauden kuvaukset alkavat lähipäivinä, ja nämä kuusitoista rohkeaa julkisuudesta tunnettua henkilöä lähtivät tänään 12. huhtikuuta kohti Karibiaa, Dominikaaniseen tasavaltaan:

Muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen, ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.

Karibialla aurinko paistaa täydeltä terältä, ja kirkkaaseen meriveteen on mukava pulahtaa uimaan, mutta luonto on näilläkin leveysasteilla arvaamaton. Saarella on syytä olla varuillaan tuhatjalkaisten, hämähäkkien ja käärmeiden kanssa, mutta suurin uhka leirielämälle ovat rajut sääilmiöt, jotka voivat pahimmillaan kasvaa hurrikaanin mittoihin.

Edessä on 36 päivää kestävä kamppailu, jonka voittajalle on luvassa 30 000 euroa.

Selviytyjät Suomen juontaa Juuso Mäkilähde.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja