Selena Gomez pitää tauon sosiaalisesta mediasta: "Olen liian vanha tähän"

Uutussarja Only murders in the Building julkaistaan – sarjan tähdet Selena Gomez ja Steve Martin MTV:n haastattelussa 2:27
Selena Gomez oli MTV Uutisten erikoishaastattelussa Only murders in the building -sarjan julkaisun aikaan.

Laulaja-näyttelijä Selena Gomezin suhde sosiaaliseen mediaan on monimutkainen.

Laulaja-näyttelijä Selena Gomez, 30, ilmoitti faneilleen 23. helmikuuta TikTok-livelähetyksessä, että hän aikoo pitää tauon sosiaalisesta mediasta.

– Aion olla hetken pois sosiaalisesta mediasta, koska tämä on vähän typerää. Olen 30 ja liian vanha tähän. Mutta rakastan teitä niin paljon ja näemme ennemmin tai myöhemmin. Aion ottaa tauon kaikesta, Gomez sanoi.

Gomezin sometauko alkoi sen jälkeen, kun hän reagoi fani Ellen Acuarion tekemään TikTok-videoon, joka vihjasi, että Hailey Bieberin tammikuinen TikTok-video oli tarkoitettu hienovaraiseksi iskuksi Gomezille. Klipissä Bieber lipsynkkasi kahden ystävänsä kanssa, joista toinen oli seurapiiritähti Kendall Jenner

– En sano, että hän ansaitsi sen, mutta jumalan ajoitus on aina oikea, kolmikko lipsynkkasi videolla.

Voit katsoa fanin tekemän videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Bieber julkaisi videon sen jälkeen, kun Gomezin bikinivartaloa oli arvosteltu TikTokissa. Bieberin video poistettiin pian julkaisun jälkeen.

Acuarion tekemällä TikTok-videolla näkyy Bieberin ja hänen ystäviensä tekemä video. Myös Gomez on kommentoinut tuotosta.

– Tämä on ok! En anna tällaisten asioiden lannistaa minua. Olkaa kilttejä kaikille, Gomez kirjoitti kommentteihin.

Gomezin suhde sosiaaliseen mediaan on ollut monimutkainen. Hän on ottanut vuosien aikana useammankin Instagram-tauon. Vuonna 2019 hän kertoi, ettei hänellä enää ole koko sovellusta, koska negatiiviset kommentit saivat hänet tuntemaan olonsa masentuneeksi.

Aiemmin helmikuussa antamassaan Vanity Fairin haastattelussa Gomez avautui suhteestaan someen. Joskus hän nautti TikTokin tekemisestä eniten.

– Ainoa asia, joka on puhelimessani, on TikTok, koska olen huomannut, että se on vähän vähemmän vihamielinen. Somessa on upeita asioita: yhteydenpito fanien kanssa, heidän onnellisuutensa ja innostuneisuutensa sekä tarinoidensa näkeminen. Mutta se on minulle filtteröity. Loin systeemin. Kaikki, mitä teen, lähetän assistentilleni, joka julkaisee ne. Kommenttien osalta tiimini kokoaa yhteen rohkaisevia asioita, Gomez kertoi tuolloin.

Gomez on aiemmin seurustellut artisti Justin Bieberin kanssa, joka on nykyisin naimisissa Hailey Bieberin kanssa. Selenan ja Haileyn välejä on spekuloitu aika ajoin.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat