Hailey Bieber otti kantaa Selena Gomeziin – huippulaulajalta tiukka vastaus faneille: "On uskomattoman ironista"

0:46
Justin Bieber ja Hailey Bieber kihlautuivat pari kuukautta sen jälkeen, kun teini-idoli oli eronnut Selena Gomezista.

Hailey Bieber vakuuttaa, että välit hänen Selena Gomeziin ovat kunnossa.

Laulaja Justin Bieberin vaimo Hailey Bieber otti hiljattain kantaa aviomiehensä ex-suhteeseen Selena Gomezin kanssa.

Bieber ja Gomez pitivät yhtä vajaat kymmenen vuotta on-off-tyylisesti. Lukuisat fanit kuitenkin toivovat edelleen, että kaksikko palaisi yhteen, vaikka Bieberit avioituivat jo vuonna 2018.

Hailey kertoikin podcast-haastattelussa puhuneensa Gomezin kanssa avioiduttuaan Justinin kanssa. Kaksikolla vaikuttaisikin olevan neutraalit välit toisiinsa.

– On vain kunnioitusta ja rakkautta. Hän ei ole minulle mitään velkaa, hän huomautti podcastissa.

– Kumpikaan meistä ei ole velkaa kenellekään. On vain kunnioitusta. Kunnioitan häntä paljon ja mielestäni välillämme ei ole ennakkoluuloja.

Nykyinen aviopari kihlautui vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun teinipoppari oli eronnut lopullisesti Gomezista. Näin ollen myös Hailey Bieber on saanut oman osansa syytöksiä suhteen rikkomisesta.

– Kaikki puolellamme olevat tietävät mitä tapahtui. Voimme hyvin ja voimme kävellä pois tilanteesta selkeästi ja kunnioituksella. Se on tuonut minulle paljon rauhaa. Tiedämme mitä tapahtui, Hailey kommentoi.

– En koskaan haluaisi aloittaa suhdetta, mennä kihloihin ja naimisiin ja ajatella oliko suhde todella ohi.

Gomez on ollut ex-rakkaansa suhteesta vaitonainen julkisuudessa, mutta päätti ottaa poikkeuksellisesti kantaa Haileyn kommenttien johdosta. Hän korostikin sanojen tärkeyttä.

– On uskomattoman ironista, että julkaisisin jotain (ikävää), ystävällisistä sanoista, koska juuri niitä haluan, Gomez sanoi torstaina TikTok Livessä, josta osa julkaistiin uudelleen Twitterissä.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja