Mainos

Selänteen Twitter-tilillä palattiin raiskausaiheeseen – sai murskakritiikkiä

Entisen jääkiekkoilija Teemu Selänteen Twitter-tilillä on jälleen otettu kantaa Selänteen taannoiseen blogikirjoitukseen, jossa hän kritisoi Suomen turvapaikkapolitiikkaa sekä raiskauksista annettavien tuomioiden pituutta.

Selänne kertoi blogissaan, että turvapaikanhakijat olisivat joukkoraiskanneet hänen ystävänsä alaikäisen tyttären. Ylen selvityksen mukaan kyseistä raiskausta ei kuitenkaan ole tapahtunut Suomessa ainakaan syyskuun 2015 jälkeen, kun Suomeen alkoi tulla turvapaikanhakijoita kiihtyvällä tahdilla.

Selänteeltä on tiedusteltu vastauksia väitteeseen, mutta hän ei ole suostunut kommentoimaan asiaa suoraan. Ylelle Selänteen asiamies oli aiemmin sanonut, ettei Selänne kommentoi tai täsmennä asiaa tarkemmin sanallakaan. Viime yönä Selänteen Twitter-tililtä kuitenkin julkaistiin viesti, jossa kritisoidaan median utelua asiasta.

Jos twiitti ei näy, voit katso sen tästä.

Selänne kirjoittaa Twitterissä, että ei ole median oikeus tietää, missä, milloin ja miten joku on raiskattu, vaan päätös on yksin uhrilla. Selänne on saanut viestiinsä tukea, mutta myös kummasteluja siitä, miksi ex-jääkiekkoilija toi asian ylipäänsä median riepoteltavaksi.

Selänteen uusimmasta twiitistä uutisoi ensimmäisenä Yle.

1:49

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.