Mainos

Hjallis tviittikohusta: Käsittämätöntä! Toimittajat eivät voi päättää, mitä Selänne sanoo

1:49

Kansanedustaja ja liikemies Harry ”Hjallis” Harkimo (kok.) kertoo pitävänsä ex-jääkiekkoilija Teemu Selänteen tviiteistä noussutta kohua täysin käsittämättömänä. 

Selänne jakoi Aleksi Valavuoren turvapaikkapolitiikkaa kritisoivan tekstin ja jatkoi keskustelua muutamalla twiitillä, mikä nostatti kovan kohun mediassa. 

Harkimo kritisoi, että toimittajat voivat kirjoittaa ja sanoa mitä vain, mutta yksityishenkilö ei voi kertoa mielipidettään Twitterissä.

-Suurin osa toimittajista on kirjoittanut että Teemu Selänteen ei pitäisi sanoa noin – eiväthän he sitä voi päättää mitä Teemu Selänne sanoo. Minulle on ihan käsittämätön tämä asia, Harkimo kommentoi MTV Uutisille.

Harkimon mielestä kohu kertoo siitä, että ihmiset laitetaan määrätyihin lokeroihin. 

-Urheilijat eivät saa puhua muusta kuin mikä liittyy urheiluun ja poliitikkojen pitää pysyä politiikassa. Valveutuneella ihmisillä voi olla mielipiteitä joka asiasta. En ymmärrä miten voidaan kuvitella, että Teemu Selänne ei voisi antaa kommentteja maahanmuutosta. Sehän on hänen oikeutensa, Harkimo sanoo.

Harkimo toteaa, että hän on itse ehdottanut lakialoitetta, että vakavia rikoksia tekevien turvapaikanhakijoiden hakemukset evättäisiin välittömästi ja heidät pitäisi pitäisi palauttaa.

Harkimo kertoo ryhtyvänsä toimeen lakialoitteen kanssa ensi viikolla tai sitä seuraavalla viikolla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.