Seksuaalisesta häirinnästä epäilty Bill Cosby palasi esiintymislavoille – raiskaussyytökset yhä oikeuden käsittelyssä

Bill Cosby palasi maanantaina 22. tammikuuta ensimmäistä kertaa koomikkona lavalle toukokuun 2015 jälkeen.

Yhdysvaltalainen koomikko Bill Cosby nähtiin maanantaina 22. tammikuuta esiintymässä LaRose Jazz Clubilla Philadelphiassa. Tämä oli Cosbyn ensimmäinen komediaesitys toukokuun 2015 jälkeen. 

80-vuotias Cosby esiintyi tapahtumassa osoittaakseen kunniaa jazz-muusikko Tony Williamsille. Pienimuotoiseen tapahtumaan oli vapaa pääsy. Cosby kertoi esityksessään tarinoita, jotka yleisö otti vastaan nauraen ja taputtaen, huolimatta koomikon ympärillä viime aikoina velloneesta kohusta.

Cosby joutuu muutaman kuukauden päästä uudelleen oikeuden eteen raiskaussyytösten takia. Häntä syytetään Andrea Constandin huumaamisesta ja raiskauksesta vuonna 2004. Tuomari on määrännyt, että hänen tulevan oikeudenkäyntinsä valamiehistön valinta aloitetaan 29. maaliskuuta. Itse oikeudenkäynnin on määrä alkaa huhtikuussa.   

Tapahtumassa mukana ollut toimittaja Bobby Allyn kertoi Twitter-tilillään kysyneensä Cosbyltä, onko hän valmistautunut seuraavaan oikeudenkäyntiinsä. Allyn oli saanut vastaukseksi kivikasvoisen, hiljaisen tuijotuksen.

– Kysyin sitten, että kuinka hän arvelee MeToo-kampanjan vaikuttavan valamiehiin. Hän kohautti olkiaan piirroselokuvatyyliin, hymyili hullunkurisesti ja sanoi "En tiedä!"

Oli 60 naista on syyttänyt Cosbya seksuaalisesta häirinnästä ja hyväksikäytöstä. Cosby on kiistänyt kaikki syytökset ja on haastanut osan häntä syyttäneistä naisista oikeuteen kunnianloukkauksesta. Cosbyn mukaan hänen kanssakäymisensä Constandin kanssa oli tapahtunut yhteisymmärryksessä. 

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat