Seksologi neuvoo naisia: Miehelle pitää antaa suuseksiä joka päivä

Tanskalainen seksuaaliterapeutti ohjeistaa naisia ottamaan miehensä peniksen suuhun joka päivä vähintään kahdeksi minuutiksi pitäkseen kipinän yllä parisuhteessa.

Naisten tulisi hyväillä kumppaninsa sukupuolielimiä suullaan joka ikinen päivä, kuuluu tanskalaisen seksuaali- ja pariterapeutti Paprika Noelin huomiota herättänyt neuvo.

Seksuaaliterapeutin mukaan se, että kumppani ottaa miehensä peniksen suuhun kerran päivässä, on rakastava tapa antaa huomiota ja tunnustusta – aivan kuten naista kehuttaisiin, että hän näyttää hyvältä uusissa housuissa.

– Se (hyväily) ei kuitenkaan saa johtaa itse suihinottoon. Kyse on osoittaa rakkautta ja huomiota sukupuolielimille, Noel kuvaa.

Noel painottaa, että unohdamme liian heppoisesti miksi rakastuimme toiseen – siksi on tärkeää, että keskittyisimme pitämään suhteessa kipinää yllä. Siksi se, että miehen penistä hyväilee suulla kaksikin minuuttia päivässä, on hyvä tapa osoittaa kiintymystään.

Seksuaaliterapeutti korostaa, että tällaisella hyväilyllä nainen myös osoittaa pitävänsä miehen penistä kauniina ja ihanana ilman, että sen täytyy olla erektiossa.

Noelin mielestä neuvo ei ole seksistinen: hänen mukaansa miehet ja naiset vain ymmärtävät eri tavoin mitä rakkaus on.  Naiset haluavat suudelmia, halauksia, näykkäisyjä niskaan ilman, että se johtaa itse seksiin.

Seksuaaliterapeutti kuitenkin muistuttaa, että myös miehen tulee hemmotella naista ja antaa hänelle huomiota ja mielihyvää.

Lähde: Mx.dk

Lue myös:

    Uusimmat