Seksinukeksi pyrkineestä Amanda Aholasta tuli äiti – näin vanhemmuus on muuttanut häntä: "Alettiin heti miettiä, että pitäisikö tehdä lisää"

Ihmisbarbina tunnettu Amanda Ahola on saanut lapsen – näin hän kertoo äitiydestään 4:02
ideolla Ahola kertoo myös, miten äitiys on muuttanut häntä ja mitä vaikutuksia lukuisilla kauneusleikkauksilla oli raskauteen.

Ihmisbarbina tunnettu Amanda Ahola on tullut äidiksi kaikessa hiljaisuudessa.

Porilainen Amanda Ahola, 26, on tunnettu lukuisista kauneusleikkauksista. Aholan tavoitteena on ollut näyttää seksinukelta. Amanda on kuitenkin joutunut luopumaan haaveestaan, sillä leikkaukset vaaransivat liikaa hänen terveyttään. 

Nyt Ahola kertoo isoista elämänkäänteistään MTV Uutiset Liven haastattelussa Porin SuomiAreenasta.

Espanjassa nykyisin asuva Ahola on mennyt naimisiin espanjalaisen miehen kanssa, jonka hän tapasi aikana, jolloin Ahola työskenteli aikuisviihdealalla. Mies työskentelee IT-alan yrittäjänä. Pari sai viisi kuukautta sitten pojan.

– Me elämme ihan normaalia lapsiperhearkea. 

Äitiydestä Ahola kertoo nauttivansa.

– Se on tosi kivaa. Minulla oli tosi helppo raskaus ja olen tosi paljon tykännyt olla äiti. Hän nukkuu hyvin ja syö hyvin ja on tosi helppo lapsi, nauravainen ja iloinen eikä oikeastaan itke edes. On käynyt hyvä tuuri, Ahola kertoo. 

– Alettiin heti miettiä, että pitäisikö tehdä lisää, kun se on niin helppoa, Ahola nauraa.

Miltä Ahola näyttää nyt ja mitä hänelle kuuluu? Videolla Ahola kertoo myös, miten äitiys on muuttanut häntä ja mitä vaikutuksia lukuisilla kauneusleikkauksilla oli raskauteen!


14.7 Juttua täydennetty. Lisätty Aholan miehen ammatti. 

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat