Seksin harrastaminen pakastimessa kielletty! Paina nämä lait mieleesi

Yhdysvalloista löytyy seksilakeja joka lähtöön. Useammat niistä ovat kieltoja, mutta sallittujakin asioita on, kuten yläosattomissa kulkeminen Arizonassa. Kaikkia näitä lakeja ei kuitenkaan valvota.

Alabamassa seksilelut ovat kiellettyjä. Vanhanaikainen laki Alabamassa kielsi myös ennen miehiä viettelemästä siveää naista kiusaukseen taiteen, pelon, imartelun tai avioliittolupauksen avulla.

Arizonassa on sallittua kulkea yläosattomissa julkisesti, koska rintoja ei lasketa yksityisiksi alueiksi kehossa. Floridassa kahden ihmisen on laitonta käyttäytyä epänormaalisti yhdessä. Lisäksi on väärin harrastaa seksiä piikkisian kanssa.

Georgiassa seksuaalinen kanssakäyminen aviottomien parien välillä on laitonta. Illinoisissa on laitonta harrastaa seksiä hääpäivänä, jos olet kalastamassa tai metsästämässä Oblongissa. Kentuckylaisnainen ei saa mennä saman miehen kanssa naimisiin useammin kuin kolmesti.

Paita päällä petipuuhiin

Marylandin Halethorpessa on laitonta suudella kauemmin kuin sekunnin. Michiganissa mieskuskit eivät saa ällistellä naisia. Minnesodassa alasti nukkuminen on laitonta. Miesten on myös laitonta olla seksuaalisessa yhteydessä elävän kalan kanssa, mutta naisilta tätä ei ole kielletty.

Nebraskassa hotellissa yöpyvien pariskuntien on käytettävä nukkuessaan hotellin tarjoamia puhtaita, puuvillaisia yöpaitoja. Paitapakko pätee myös silloin, kun pariskunta on sukupuoliyhteydessä.

New Mexicon Carlsbadissa pariskunnat voivat harrastaa seksiä parkkeeratussa autossa lounastauollaan, kunhan verhot on vedetty eteen. New Yorkissa naiset eivät saa näyttäytyä vartaloa myötäilevissä vaatteissa, vaikka poliisi ei olekaan vahtinut lain toteutumista. Toisaalta naiset saavat olla yläosattomissa julkisesti, kunhan se ei tapahdu bisnessyistä.

Ei seksiä pakastimessa

Oregonin Willowdalecanissa aviomiehet saavat sakkoja, jos he puhuvat tuhmia yhdynnän aikana, mutta heidän vaimonsa voivat sanoa mitä tahansa heitä huvittaa. Tennesseen Dyersburgissa naiset eivät voi kutsua miestä treffeille.

Flirttailu on kielletty Texasin San Antoniossa. Washington D. C:ssä muut seksiasennot kuin lähetyssaarnaaja ovat kiellettyjä. Washingtonin osavaltiossa miehen on laillista harrastaa seksiä eläimen kanssa niin kauan kuin eläin painaa alle 18 kiloa. Wyomingin Newcastlessa seksin harrastaminen pystypakastimessa on kiellettyä.

Kuvat: Colourbox

Lähteet: www.digitaljournal.com, www.foxnews.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja