Seksimyytit nurin! Miehet eivät ajattelekaan seksiä joka hetki

Maailma on täynnä erikoisia myyttejä, joihin useimmat meistä uskovat. Daily Mail -sivustolla murretaan lukuisia seksiin liittyviä myyttejä. Uskoitko sinä näihin?

Luulitko sinä, että suuret jalat tarkoittavat miehellä olevan myös valtava etuvarustus? Tämä ei pidä paikkaansa! Lukaise myös muut seksimyytit, joihin ei kannata uskoa.

Isot jalat tarkoittavat myös isoa etuvarustusta

Useimmat uskovat, että jos miehellä on suuri nenä, kämmenet tai jalat, niin hänellä täytyy myös olla valtava etuvarustus. Kyseistä asiaa on tutkittu useaan otteeseen ja ajoittain tutkimukset ovat olleet asiaa vastaan ja toisinaan taas ei. Miehen jalan koon mukaan ei siis kannata tehdä liiallisia johtopäätöksiä.

Seksin harrastaminen laihduttaa

Petipuuhat ovat osittain ihan hyvä keino kuluttaa ylimääräisiä kaloreita, mutta yksinään se ei auta pitämään kiloja kurissa. Kukaan ei nimittäin varmaan harrasta seksiä päivittäin noin kahta tuntia putkeen. Seksin harrastaminen ei täten varsinaisesti laihduta, mutta on hyvä lisä muiden urheilusuoritusten joukossa.

Miehet ajattelevat seksiä joka seitsemäs sekunti

Jos miehet oikeasti ajattelisivat seksiä joka seitsemäs sekunti, se tarkoittaisi pääasiassa sitä, että he eivät kykenisi tekemään oikeastaan mitään muuta. Tämä ajatus kannattaa siis unohtaa. Totta kuitenkin on, että miehet ajattelevat seksiä useammin kuin naiset, mutta ei kuitenkaan joka seitsemäs sekunti.

Osterit lisäävät seksiviettiä

Useimmat meistä uskovat, että osterit lisäävät intohimoa. Daily Mailin mukaan mitkään tutkimukset eivät kuitenkaan puhu tämän kyseisen ruoan puolesta. Osterit sisältävät pääasiassa vettä, hieman hiilihydraatteja ja mineraaleja. Ostereissa on runsaasti sinkkiä, jota miehen siemenneste tarvitsee pysyäkseen terveenä, mutta muutoin se ei todistetusti lisää seksiviettiä.  

Seksiä ei kannata harrastaa ennen urheilusuoritusta

Usein urheilijat kertovat, että he eivät saa harrastaa seksiä ennen tärkeää ottelua, koska he uskovat heidän energiansa kuluvan petipuuhien aikana. Erään tutkimuksen mukaan ennen ottelua seksiä harrastaneiden urheilijoiden testosteronitaso oli muita korkeampi. Seksin harrastamisella ei ole myöskään huomattu olevan minkäänlaista vaikutusta lihaksiin, joustavuuteen tai reaktioaikaan. Seksiä ei siis tarvitse välttää ennen tärkeää urheilusuoritusta.

Lähde: Daily Mail 

Lue myös:

    Uusimmat