Seksikysely paljastaa: Parisuhteessa olevat tyytyväisempiä seksielämäänsä

Studio55.fin suuressa seksikyselyssä selvisi, että parisuhteessa olevat olivat sinkkuja tyytyväisempiä seksielämäänsä. 

70 prosenttia yli 55-vuotiaista vastaajista kertoi olevansa vähintäänkin melko tyytyväisiä seksielämäänsä. Vain hieman yli 10 prosenttia kertoi olevansa erittäin tyytymättömiä seksielämäänsä.

Miehet olivat kyselyn mukaan piirun verran naisia tyytyväisempiä eroottiseen elämäänsä: hiukan yli 70 prosenttia kertoi olevansa siihen vähintään melko tyytyväinen, kun vastaavasti naisista vähintään melko tyytyväisiä oli 68 prosenttia.

Parisuhteessa olevat olivat tyytyväisempiä seksuaalielämäänsä kuin ilman vakituista kumppania olevat – reilut 70 prosenttia parisuhteessa olevista ilmoitti olevansa vähintään melko tyytyväinen seksielämänsä laatuun, kun taas vailla vakituista kumppania olevista sitä oli noin puolet.

Pariskunnista kaikkein tyytyväisimpiä seksielämäänsä olivat 10 vuotta tai sitä vähemmän yhdessä olleet.

Studio55.fi-sivustolla 10.4.-26.4.2015 välisenä aikana toteutettuun seksikyselyyn vastasi hieman yli 900 vastaajaa. Vastaajista 58 prosenttia oli naisia ja 42 prosenttia miehiä. 39 prosenttia heistä oli alle 55-vuotiaita, 38 prosenttia 55-64-vuotiaita, 20 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 2 prosenttia yli 75-vuotiaita. 

Lue myös:

    Uusimmat