Seksikumppanien määrällä on väliä – kuuluuko tieto miehelle?

Kannattaako seksikumppanien määrästä puhua miehelle avoimesti? Seksikirjailija neuvoo.

Maailmankuulu seksikirjailija Tracey Cox on sitä mieltä, että naisen on syytä pitää suunsa supussa seksikumppaniensa määrästä.

Cox kertoo esimerkin noin kolmesta 30-vuotiaasta naisesta, joista yhdellä oli ollut 26 kumppania, toisella neljä, ja kolmannella kahdeksan kumppania. Kenet näistä oma kumppani tuomitsisi ankarimmin?

Cox muistuttaa, että lukujen taustalla on kuitenkin aina tarinoita, sellaisia, joita ei ole helppo kertoa miehelle. Coxin esimerkkinaisten taustat saattavat yllättää, sillä kahdeksan kumppanin kanssa ollut nainen oli harrastanut yhden viikonlopun aikana seksiä neljän miehen kanssa, samalla kun aviomies hoiti kotona lapsia. 26 kumppanin kanssa olleella naisella oli ollut keskimäärin kaksi rakastajaa vuosittain sitä lähtien, kun hän oli täyttänyt 17. Neljän kumppanin kanssa ollut nainen taas oli harrastanut ryhmäseksiä kahden klubilla tapaamansa miehen kanssa. Miehen käsitys näistä naisista olisi kenties tarinoiden valossa muuttunut?

Tämän takia Cox painottaa, että jos seksuaalihistorian tiivistää luvuiksi, jäävät taustalta kokonaan pois tunteet ja olosuhteet. Cox siis muistuttaa, että vastausta ei ole, eikä lukua tule kertoa miehelle. Cox kehottaakin siis uteliaiden miesten tenttaamia naisia vastaamaan kauniisti, "asia ei kuulu sinulle, kulta". Vanhojen suhteiden luetteleminen ei johda mihinkään muuhun, kuin tuomitsemiseen ja mahdollisesti jättämiseen.

– Vain gynekologillasi tai niillä ihmisillä, jotka hoitavat sukupuolitautitestit, on oikeus tietää. Jos lausut jonkin luvun poikaystävällesi, hän tuomitsee sinut – eikä välttämättä samojen lakien mukaan kuin itsensä. Vaikka hän olisi maannut 3000 ihmisen kanssa, sinun kolmessasi on hänelle kaksi liikaa.

Oletko samaa mieltä Coxin kanssa? Kommentoi!

Lue myös:

AVA

Lähde: Tracey Cox: Superseksiä (Otava)

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat