Seksikolumni: Varoitus! Älä koskaan kysy tätä asiaa naiselta sängyssä

Kun vetovoima on johdattanut kaksi ihmistä siihen pisteeseen, että ollaan ryhtymässä tositoimiin seksin saralla, kannattaa olla tarkkana sen kanssa, ettei päästele suustaan kohtalokkaita sammakoita.

"Tuutsä jo? Saatko sä kohta? Kestääkö vielä kauan?" – nämä tutut fraasit saavat minut – ja empiirisen tutkimukseni mukaan myös monet muut naiset – raivon partaalle. Jos vain voisin, työntäisin jokaisen näitä lauseita sängyssä viljelevän miehen pimeään vessakoppiin ilman ruokaa ja juomaa vähintään vuorokaudeksi häpeämään.

Viimeinen asia, jonka yksikään nainen haluaa kuulla kesken seksin, on kenties lähestyvää orgasmia koskeva tiedustelukysymys. Tällaisesta kysymyksestä ei ihan oikeasti koskaan seuraa yhtään mitään hyvää. Oikeastaan ei ole montaa tapaa, jolla tunnelman pystyisi yhtä ansiokkaammin myrkyttämään. Ei ole montaa tapaa, joilla Niagaran putousta muistuttavan alapään saisi tehokkaammin muutettua Saharan aavikoksi.

Kullakin on sängyssä omat mieltymyksensä: toinen tykkää ronskimmista otteista, kun toinen haluaa tulla silitetyksi. Näillä mieltymyksillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä sen suhteen, kuinka tahditonta on esittää tuo orgasmia koskeva kysymys. Kukaan ei autuaassa nautinnon tilassa hekuman huippua odottaen halua selostaa tilanteen etenemistä kuin lätkämatsissa konsanaan. Tuosta olosta halutaan nauttia.

Ymmärrän täysin sen, että oman kehon merkit lähestyvästä laukeamisesta herättävät kysymyksiä siitä, milloin kumppani saa orgasmin. Tiedustelun sijaan kannattaa kuitenkin keskittyä tulkitsemaan kumppanin kehonkieltä ja elää hetkessä. Jos seksi on nautinnollista, jo näiden mittareiden avulla on mitä todennäköisimmin mahdollista tehdä asiaa koskevia päätelmiä onnistunein lopputuloksin.

Mitä sängyssä kiellettyihin lauseisiin tulee, ylittää yksi kaikessa karmeudessaan ja tuhoisuudessaan vielä orgasmin lähestymistäkin koskevat kysymykset. Toivon, etten koskaan tule kohtaamaan tilannetta, jossa minulle esitetään seksin jälkeen kysymys: "Noh... Saitko sä?". Itsehillintäni joutuisi venymään sfääreihin, joiden olemassaolosta en menisi takuuseen.

Ja pieni vinkki: jos sitä joutuu kysymään, vastaus on 100 prosentin todennäköisyydellä "en".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja