Mainos

Seksikolumni: Tästä tiedät, että nainen nauttii seksistä kanssasi

Älä turhaan pidä meteliä sisälläsi.

Pettäjäsivusto IllicitEncounters.comin teettämän kyselyn mukaan valtaosa ihmisistä pitää enemmän meteliä harrastaessaan seksiä salarakkaansa kanssa kuin oman, vakituisen kumppaninsa kanssa. Suosittelen ottamaan tämän kyselyn tuloksesta oppia, sillä seksi maistuu paremmalta, kun ääntelehtii rohkeammin.

Uskon vahvasti siihen, että seksistä saa enemmän irti, jos ei pyri olemaan hiljaa. Kun sängyssä rentoutuu ja päästää luonnolliset äänet valloilleen, on entistä rennommassa tilassa, ja seksikin tuntuu paremmalta. Myös itse tilanteeseen on paljon helpompi heittäytyä, kun ensimmäisenä mielessä ei ole se, että suu on pidettävä kiinni, vaikka kuinka hyvältä tuntuisi.

Tulkitse naisen ääntelyä oikein

Jos nainen heittäytyy seksiin joka solullaan, voi hänen ääntelynsä perusteella tehdä varmoja tulkintoja. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö nainen nauttisi seksistä, jos desibelitaso ei lähentele aikuisviihde-elokuvaa.

Luontaiset ääntelyt kertovat kuitenkin naisen rentoudesta, ja niiden perusteella voi tulkita, millaiset otteet ja liikkeet naista kaikkein eniten tyydyttävät. Jos nainen ääntelehtii luontaisesti, eikä hänen kanssaan tarvitse ryhtyä tulkitsemaan sitä, oliko se äskeinen sykähdys orgasmi vai ei, voi luottaa siihen, että nainen on tyydytetty.

Ja viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä neuvona haluan muistuttaa siitä, ettei koskaan kannata lopettaa sitä, mitä tekee, mikäli nainen ääntelehtii selvästi tilanteesta nauttien. Todennäköisesti oman toiminnan muuttamisella ei tällaisella hetkellä saa aikaan mitään muuta kuin hallaa naisen nautinnolle.

P.S. Vaikka ääntely mielletään ehkä enemmän naisten puuhaksi, ei miesten ääntely ole suinkaan kiellettyä. Nainen joutuu hyvin hämmentävään tilanteeseen, jos mies orgasmin saadessaan pinnistelee tehdäkseen kaikkensa, ettei suusta livahda äänen ääntä. Sitä paitsi: se on kaikkien etu, että kumppaninsa tietää lauenneen.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja