Mainos

Salarakkaan kanssa ei ujostella – pettämisestä paljastui mielenkiintoinen yksityiskohta

Pettäjät käyttäytyvät sängyssä eri tavalla riippuen siitä, ovatko kumppaninsa vai salarakkaansa seurassa.

Jos sinua on joskus petetty, tiedät, että uskottomuus on asia, joka saa melkein huutamaan. Pettäjäsivusto IllicitEncounters.comin teettämän kyselyn mukaan pettäjistä tuntuu samalta – tosin eri syystä.

Tuhannen kyselyyn vastanneen joukosta 62 prosenttia naisista ja 72 prosenttia miehistä kertoi nimittäin pitävänsä enemmän meteliä sängyssä ollessaan siellä salarakkaansa kanssa. Ilmeisesti he eivät pelkää jäävänsä kiinni?

Muuta huomioitavaa kovaäänisistä seksisessioista: 88 prosenttia naisista kertoi olevansa kumppaniaan äänekkäämpiä sängyssä ja miehistä 71 prosenttia kertoikin nauttivansa siitä, että nainen voihkii pedissä ääneen.

Kyselyn tuloksista voi siis ottaa oppia myös petipuuhiin oman kumppanin kanssa. Voihkiminen sängyssä kertoo kumppanillesi, mistä pidät. Lisäksi vuonna 2013 Archives of Sexual Behavior -lehdessä julkaistu tutkimus paljasti, että naiset saattavat kokea suurempaa seksuaalista nautintoa silloin, kun mies ilmaisee äänekkäästi nautintonsa – luultavasti siksi, että se toimii hyvänä itsetunnon kohottajana.

Video: Pettäminen saattaa tuottaa meteliä myös hieman eri syistä.

0:47

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.