Seksikolumni: Tässä yksi suuri syy siihen, miksi miehet pettävät

Sama asento viikosta toiseen puuduttaa uskollisimmankin miehen.

Oletko huomannut parisuhteissasi sen pikkuseikan, että seksi alkaa jossain vaiheessa noudattaa aika pitkälti samaa kaavaa? No, minä olen. Ensimmäiset viikot tai hyvässä lykyssä kuukaudet saattavat mennä rietastellen autossa, puistossa tai rappukäytävässä, mutta pikkuhiljaa seksielämä alkaa ujuttautua sellaisiin uomiin, joissa se aikoo pysytellä tästä ikuisuuteen.

Naisille tämä "seksijumi" on useimmiten ihan positiivinenkin asia. Koska naisten on vaikeampi saada orgasmia, ei ole mitään mieltä kapinoida hyväksi ja tutuksi havaittuja asentoja ja rutiineja vastaan. Miehet sen sijaan – ainakin ymmärtääkseni – kaipaavat vaihtelua ja sitä tuoreen suhteen tuntua jatkuvasti.

Onko siis ihme, jos viikosta ja kuukaudesta toiseen "räplää nainen huipulle, kömmi hänen päälleen lähetyssaarnaajaan, ähki kolmisen minuuttia, valmis!" -kaavaa noudattava mies saattaa heikolla hetkellä sortua yökerhossa ehdotettuun vessaseksiin?

Toki sama saattaa päteä naisiinkiin, ja toisaalta kaikkiin miehiin tämä ei tietenkään päde. Väitän silti, että iso osa miehistä, jotka ratkeavat pettämään, tekevät niin ihan puhtaasta tylsyydestä. Seksirutiinien lisäksi kun kotielämäkin saattaa noudattaa niitä tuttuja kaavoja: kotiin, ruokaa, lasten harrastuksia ja kympin uutiset.

Sekoittakaa pakkaa vähän! Siis yhdessä, sillä ongelma on teidän yhteisenne. Sen sijaan, että könyäisitte uutisten jälkeen pimeään huoneeseen peittojen alle lähetyssaarnaajaan, tehkää se keittiössä tai suihkussa – ja valot päällä! No, en itsekään ole mikään valoisan seksin ystävä, mutta olen antanut itseni ymmärtää, että suurin osa miehistä on. Jos miestä ei huoleta vatsamakkarasi, miksi sinuakaan pitäisi?

Unohtakaa rutiinit hetkeksi ja heittäytykää villeiksi!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja