Mainos

Seksikolumni: Tällaiset naiset pettävät kaikkein todennäköisimmin

Miehet pelkäävät halukkaita naisia – ja aivan syystä.

MTV Lifestyle  uutisoi vastikään European Journal of Social Psychology -lehdessä julkaistusta tutkimuksesta, jonka mukaan miehiä ahdistaa tapailla seksuaalisesti erittäin halukasta naista. Täytyy sanoa, että aivan syystä! 

Jos kumppanien seksitarpeet eivät kohtaa määrällisesti tai laadullisesti, on mielestäni ilmiselvää, että enemmän vaativa osapuoli tarkastelee, olisiko ruoho vihreämpää sen aidan toisella puolella. Tämä voi jäädä pelkästään ajatuksen tasolle, jos seksivajeessa elävällä kumppanilla on hyvä itsekuri. 

Yksityiskohtiin ei liene tarpeellista mennä sellaisen seksivajeessa elävän kumppanin tapauksessa, jolla itsekuria ei ole lainkaan. Sanotaan nyt näin, että sitä voidaan taatusti kutsua pettämiseksi, vaikka pettämisen raja olisi määritelty parisuhteessa hyvinkin löyhäksi. 

Tutkimuksen mukaan miesten ahdistuneisuus väheni ajan myötä, jos nainen halusi paljon läheisyyttä, mutta ei halunnut harrastaa juurikaan seksiä. Mitä halukkaampi nainen oli, sitä ahdistuneempi mies oli. Täytyy taas sanoa, että aivan syystä – ainakin, jos mies haluaa olla naisen ainoa seksikumppani.

Jos kumppanina on halukas nainen ja haluaa varmistua siitä, että nainen ei petä, kannattaa hänen kanssaan harrastaa seksiä. Rautalangasta väännettynä: Ainoa tapa seksinnälän sammuttamiseen on seksin harrastaminen. 

Uskon vahvasti siihen, että ristiriidat kumppaneiden halukkuudessa on parhaimmillaan selvitettävissä puhumalla ja seksiä harrastamalla. Tästä syystä kannustankin avoimuuteen sellaisten ajatusten suhteen, jotka liittyvät halukkuuteen tai haluttomuuteen. 

Varoitan tällaisissa tilanteissa haluttomia miehiä kuitenkin vielä yhdestä asiasta: Älkää vain erehtykö kysymään kumppaneiltanne, että: "Eikö masturboiminen aja samaa asiaa kun seksi?"

Sitä se ei nimittäin todellakaan tee.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.