Seksikolumni: Sen näkee naamasta – halusi tai ei

Rakastelu on kivaa, mutta ei kaunista – etenkään, jos katsoo kasvoja hekuman hetkellä.

Oletko koskaan katsonut peiliin rakastellessa? Elokuvissa rakastavaisten kasvot näyttävät tositoimissa niin seksikkäiltä ja sensuelleilta. Todellisuudessa, ei. Ei todellakaan.

Irrottaudupa seuraavalla kerralla hetkeksi itse rakastelutilanteesta ja katso miehesi/naisesi kasvoja. Oikeasti. Naama näyttää siltä kuin tämä olisi synnyttämässä, lasta tai jotain muuta. (Ja sellainen naama ei ole kaunis.) Ja arvaapa mitä? Niin näyttää sinunkin naamasi! Järkyttävää!

Miksi se naama vääntyy tuskan ja ahdistuksen välimaastossa olevaan irveeseen? Ei sitä ole kiva katsoa. Seksissä on kyse nautinnosta, miksi se ei näy kasvoilla?

Kävin joitain vuosia sitten katsomassa Jaakko Saariluoman stand upia. Hän sanoi, että kun näki itsensä ensimmäisen kerran peilistä laukeamisen hetkellä, näky oli kamala. Onneksi kukaan muu ei kuulemma ollut paikalla näkemässä.

Pitääkö tässä nyt sitten vaan sooloilla jatkossa? Toinen vaihtoehto on teipata kasvot vakioasentoon, itsellä ja kumppanilla. 

Sooloilu käy kuitenkin pidemmän päälle tylsäksi ja teipin repiminen sattuu enemmän kuin paneminen kuiviltaan. Siis silmät kiinni kummaltakin ja pimeään. Näin verkkokalvoille ei piirry epämiellyttävää kuvaa kumppanista panemassa naama irveessä. 

Lue myös:

    Uusimmat