Seksikolumni: Mies, näin sammutat naisen seksihalut varmasti!

Miehet, miehet, on monia asioita, joita ei vaan kannata tehdä.

Juttelimme muiden seksikolumnistien kanssa erilaisista miehistä ja päädyimme listaamaan asioita, jotka eivät todellakaan sytytä ketään naista. Näistä todella kannattaa ottaa vaarin.

Aloitetaan itseruskettavasta, se ei näytä hyvältä kenelläkään. Älä väitä, että olet saanut rusketuksen Abu Dhabista. Etelänmatkan rusketus ei ole oranssi, eikä se kestä montaa vuotta. 

Liian tiukat vaatteet, erityisesti paita. Emme halua nähdä nänniesi nöpöttävän paidan läpi. Vastenmielistä.

Hihattomat paidat. Ei. 

Nahkakaulakorut ynnä muut korurykelmät kaulassa. Ei kovin miehekästä, vaikka korun väitettäisiin olevan "miesten koru".

Tatuoinnit ovat seksikkäitä, mutta tribaalitatuoinnit eivät. Ei mitenkään päin. Jos erehdyksissäsi otit tällaisen 1990-luvulla, mene äkkiä peittämään se toisella tatuoinnilla.

Miehiä ilmeisemmin käsketään jo lapsena pissaamaan keskelle pönttöä, ja se jääkin sitten aikuisiällä päälle. En suosittele, se lorina on erittäin epäseksikästä ja himot sammuttavaa, eikä kukaan halua kuulla sitä. Sinkkuaikoinani heitin erään yhdenyönmiehen asunnostani ulos (ennen kuin pääsimme itse asiaan), koska mies kävi vessassa lorottamassa. Ei jotenkin enää huvittanut.

Kissat ja miehet ovat erikseen ihania, mutta ne eivät vain sovi yhteen naisen ajatusmaailmassa tai herätä kiinnostusta – saati sitten kiihotusta. Ne kun saavat yhdessä ollessaan aikaan ihan vääriä mielikuvia. Emme tietenkään väitä, että kaikki sinkkumiehet, joilla on kissa, pitäisivät enemmän miehistä... Mutta jostain syystä se tuntuu silti hyvin todennäköiseltä. Jos sinulla kuitenkin on kissa ja olet hetero sinkkumies, tee se hyvin selväksi heti alkuun!

Kaatokänni tai muuten selkeä humalatila on luotaantyöntävää. Voit olla varma, ettet saa ketään.

Pelkät viikset. Tarvitseeko tätä edes selittää? En halua ajatella sängyssä Rauno-setääni. Kuten neiti Hekumakin on jo todennut, Movember-mies ei saa pesää.

Miehekkäät miehet ovat ihania, mutta selkäkarvat menevät jo liian pitkälle. Nyt ei olla viidakossa.

Ja viimeiseksi, älä ikinä kysy naiselta seksin jälkeen "tulitsä", kuten vaikkapa Temptation Island -sarjassa nähty Lauri. Jos sitä pitää kysyä, on totuus aina se, että ei, nainen ei saanut – sanoi hän mitä tahansa.

Lue myös:

    Uusimmat