Seksikolumni: Movember-mies ei saa pesää

Taas on se aika vuodesta, kun miehiä saa hävetä. Ja paljon.

Movember on taas täällä. Se on se aika vuodesta, kun miehet kasvattavat itselleen karmivat kalapuikkoviikset, ja ovat niistä niin ylpeitä, että ihan hävettää heidän puolestaan.

Haluan nyt kertoa jotain tärkeää. Pelkät viikset miehellä on virhe. Iso virhe.

Jos joku nainen nyt sattuu innostumaan miehensä viiksistä (niin kuin oli asian laita MTV Lifestylen kyselyssä), niin valitettavasti innostuksen taustalla ei voi olla kiihottuminen. Ei, vaan varmuus. Varmuus siitä, että nyt miehen voi lähettää huoletta vaikka ruotsinristeilylle, sillä kukaan, siis ei yksikään vieras nainen lähde lähestymään tuota kasvonsa pilannutta Movember-sonnia. Ei edes vetoa voittaakseen.

Naisilla on oikeasti jo ihan tarpeeksi pelkotiloja. Säästäkää meidät tältä. Ei kukaan halua törmätä pimeällä kujalla mieheen, joka näyttää siltä kuin vetäisi hetkenä minä hyvänsä nahkaliivit ylleen ja alkaisi pamppu kädessään jammailemaan YMCA-biisin tahtiin.

Koetko edelleen olevasi miehekkäämpi mursuviiksiesi kanssa? Luuletko saavasi naista? Voin vannoa, ettei 1980-luvun saksalaisista pornofilmeistä kiinnostuneita naisia ole niin montaa koko maapallolla, että todennäköisyydet olisivat puolellasi.

En minäkään lähde väittämään, etteivätkö viikset sopisi kuin nenä päähän vaikkapa Salkkarien Seppo Taalasmaalle tai näyttelijä Burt Reynoldsille, mutta yksi asia on näille herroille yhteistä: he eivät ole syntyneet ihan lähivuosikymmenten aikana. Ehkä viikset ovatkin ihan sallittu synti charmantille kuusikymppiselle, mutta te pari-kolmekymppiset miehet, vetoan teihin! Älkää tehkö sitä.

Ja tarkennuksena vielä: nyt siis puhutaan pelkistä viiksistä. Viikset ja parta on edelleen toimiva yhdistelmä. Sellainen metsuri voi heitellä minua sänkyyn sen, minkä kerkiää.

Ja joo joo, tiedän, että Movember järjestetään hyvän asian puolesta. Mutta miksei rahaa voi lahjoittaa ilman, että miehet kulkevat ympäriinsä näyttäen naurettavilta?Veikkaan nimittäin, että enemmän rahaa kerättäisiin, kun kaikki mursuviiksiä inhoavat naiset keräisivät euronsa kokoon sen puolesta, että miehet hylkäisivät suunnitelmansa pilata kasvonsa. Laitetaan kolehti pystyyn vaikka heti! Kuka on mukana?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja