Mainos

Seksikkään suomalaispalomiehen pelastanutta naista etsitään kuumalla videolla: "Palomies selvisi sinun urhoollisuutesi ansiosta"

Sosiaalisessa mediassa etsitään naista, jonka ansiosta lavalta pudonnut palomies selvisi vammoitta.

Palomieskalenterin Facebookissa jakamalla ja kymmeniä tuhansia katselukertoja keränneellä videolla voi ihailla suomalaispalomiehen esittelevän paidatonta ylävartaloaan vuoden 2018 Palomieskalenterein julkistamistilaisuudessa. Seksikäs pullistelu on kuitenkin koitua miehen kohtaloksi, kun tämä putoaa selkä edellä yleisöön.

Saatteen mukaan miehen kuitenkin pelasti yleisön joukossa seissyt urhoollinen nainen, joka ei epäröinyt pistää itseään alttiiksi pelastaakseen komean palomiehen.

– Sinä hullunrohkea nainen, joka pelastit lavalta putoavan palomiehen itseäsi säästelemättä, ota yhteyttä! Laitoit itsesi peliin tässä urheassa pelastustehtävässä. Palomies selvisi sinun urhoollisuutesi ansiosta pelkällä säikähdyksellä, päivityksessä todetaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivityksessä luvataan palkita naisen urhoollisuus VIP-kohtelulla ensi vuoden kalenterin julkistamistilaisuudessa. Naiselle luvataan myös ensi vuoden kalenteri, jos hänellä ei sellaista ole –  mahdollisuuksien mukaan palomiehen toimittamana.

Tuotto hyväntekeväisyyteen

Uudenmaan alueen pelastajista koostuvan Palomieskalenterin tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen Pelastakaa Lapset ry:n kautta vähävaraisten lasten ja nuorten koulunkäynnin ja harrastamisen tukemiseen. Tuotanto on tapahtunut vapaaehtoisvoimin.

Palomieskalenteri on Uudenmaan alueen palomiehistä koostettu taidonnäyte. Kalenterin vähäpukeiset palomiehet ovat iältään 20 ja 40 vuoden väliltä ja edustavat asemia Kirkkonummelta Porvooseen ja Hyvinkäältä Helsinkiin.

Kuvissa on mukana on muun muassa myös Salosta kotoisin oleva ja Espoossa työskentelevä leuanvedon moninkertainen maailmanennätysmies Joonas Mäkipelto

Vuoden 2017 Palomieskalenterin tuotto, yli 12 000 euroa, lahjoitettiin Hope ry:lle käytettäväksi vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastustukeen. 

Lähteet: Facebook, Hali ry.

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.