Suomalaiset palomiehet riisuivat kuumiin kuviin – mukana myös tv:stä tuttu komistus!

Mieskalentereita ropisee nyt joka puolelta. Viime viikolla uutisoitiin lääkisopiskelijoiden tempauksesta, nyt vuorossa ovat palomiehet.

Mieskomeutta parhaimmillaan – ensimmäinen Stadin Brankkarit -kalenterin tilalle syntynyt Palomieskalenteri julkaistaan lokakuun lopulla. 

Kalenterissa komeilee 23–43-vuotiaita palomiehiä Länsi-Uudenmaan, Keski-Uudenmaan, Itä-Uudenmaan sekä Helsingin pelastuslaitoksilta. Palomieskalenterin tuottaja ja perustaja Kati Kottila-Etuaron mukaan kyseessä on nimenomaan palomies- ja mieskalenteri – kuvissa keskitytään palomieheen ja miljööseen, autot ja työkoneet on tästä kalenterista jätetty pois.

Kalenterin koko tuotto menee Hope Ry:n kautta vähävaraisten lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen Uudellamaalla. Tekijät ovat toteuttaneet projektin vapaaehtoistyönä.

palomies1

Kansikuvaa lukuun ottamatta kalenteri on mustavalkoinen, ja kannen toinen tähti, Rosa-Maria Ryyti, pois lukien täynnä pelkkiä miehiä. Kuvauksia on suoritettu muun muassa Mäntsälässä Hirvihaaran kartanossa, Porvoon vanhassa kaupungissa sekä Espoon Haukilahden rannassa.

palomies2

Jos jo tammikuussa näyttää tältä...

palomies3

Toffesta voit lukea lisää täältä!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisää lihaksia videolla:

4:30

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.