Seksikästä flirttailua vai painostavaa ahdistelua? Lue vinkit onnistuneeseen viettelyyn

Flirttaileminen on hauskaa ja piristää tylsää arkea, mutta ethän vain ole sortunut ylilyönteihin? Lue hauskat vinkit, mistä tiedät että flirttailusi on pysynyt aisoissa!

Flirttailu on jalo taito, jonka monet naiset osaavat kuin luonnostaan. Jos kohdalle osuu silmää ja mieltä miellyttävä henkilö, saattaa nainen tehdä kaikkensa saadakseen tämän huomion. Kuitenkin vaarana on, että flirttailu menee liiallisuuksiin ja tuosta viattomasta eleestä tulee lähes pakkomielteisen oloista vaanimista ja itsensä tyrkyttämistä.

Tarkasta tämä lista, oletko sortunut flirttailussa ylilyönteihin!

Flirttailua: Luot viettelevän, ihmismassan läpitunkevan katsekontaktin mielitiettyysi tanssiessasi tanssilattialla.

Ahdistelua: Kiipeät pöydälle tanssimaan, ja huudahdat: "Katsokaa minua!" Ja tanssit niin, että Dita Von Teesekin punastuisi.


Flirttailua: Puret alahuultasi varovasti kuunnellessasi häntä.

Ahdistelua: Nuolet huuliasi hänen edessään ahnaasti, aivan kuin ne olisivat hunajalla kuorrutettu.


Flirttailua: Lähetät hänellä suloisen tekstiviestin, jossa pyydät häntä salaperäisesti ulos.

Ahdistelua: Lähetät hänelle toistuvasti tekstiviestejä udellen, missä hän viilettää, kenen kanssa hän viettää aikaansa nyt, mitä hän söi aamupalaksi, miksi hän ei vastannut viestiisi viiden minuutin sisällä.


Flirttailua: Panostat ulkonäköösi ja valitset lempivaatteesi tietäessäsi, että hän saapuu samoihin illanistujaisiin, jonne olet saanut kutsun.

Ahdistelua: Pukeudut niin, ettei mielikuvituksen varaan jää paljoakaan (ja Dita Von Teesekin punastelisi jälleen) tietäessäsi, että hän on menossa juhliin, jonne sinua ei ole edes kutsuttu.. mutta olet kuin olet sinne menossa kuokkimaan.


Flirttailua: Pyydät hänet lähtemään kanssasi kahville.

Ahdistelua: Olet pistänyt "vaivihkaa" merkille, mitä hän tilasi viime kerran ollessaan kahvilassa ja viet hänelle samanlaisen kahvin parin päivän päästä: "Tiedän, että tämä on lemppariasi!"


Flirttailua: Naurat hänen vitseilleen.

Ahdistelua: Naurat hysteerisesti kaikelle mitä hän suustaan päästää.


Flirttailua: Yllätät hänet hänen syntymäpäivänään leipomallasi kakulla.

Ahdistelua: Yllätät hänet joka päivä pienillä (tai suurilla) lahjoilla aina pehmoleluista koruihin. Pahinta on, jos annat hänelle ehkäisyvälineitä, kuten kondomeja lahjaksi.


Flirttailua: Kommentoit hänen Facebook-kuvia ja -statuksia kehumalla häntä esimerkiksi hyvännäköiseksi tai laittamalla suloisen hymiön, ehkäpä jopa sydämen.

Ahdistelua: Kommentoit kaikkea, mitä hän tekee Facebookissa, tykkäät kaikesta, mitä hän tekee Facebookissa, laitat hänelle sydämiä sekä tuhottoman paljon hymiöitä ja ärsyynnyt suunnattomasti, jos joku muu kauniimman sukupuolen edustaja kommentoi hänen touhujaan.


Lue myös:


AVA

Lähde: Collegecandy.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja