TOP 5: Tällaisia naisia miehet eivät siedä

Millaisia naisia miehet kavahtavat kiertäen heidät kaukaa? Lue mielenkiintoinen listaus!

Kuten sanottu, makunsa kullakin. Tietyntyyppiset naiset tuntuvat viehättävän tietyntyyppisiä miehiä, ja AVAn TOP 10 -listaus miehiä kiinnostavista naisista lienee loistava esimerkki siitä, että varsin erilaiset persoonat vetävät miehiä puoleensa. Entä millaisia naisia miehet tuntuvat systemaattisesti torjuvan? Lue viisi malliesimerkkiä.

1. Pomottava nainen

Menestyvä ja vahvatahtoinen nainen voi olla miehen silmissä kiehtova, mutta myöskin pelottava. Miesten ei pitäisi tänä päivänä enää pelätä menestyvää naista, mutta huonomman itsetunnon omaavat persoonat tuppaavat kiertämään pomomaiset naiset kaukaa.

Jos nainen on pomottava myös kotona ja käyttäytyy kuin mies olisi hänen alaisensa, ottaa tämä mies nopeasti loparit mokomasta suhteesta.

2. Tylsä, mauton ja hajuton nainen

Tähän ei auta, vaikka nainen pukisi ylleen pirteät bikinit, sivelisi korvansa taakse hunajaa ja levittäisi mansikantuoksuista vartalovoidetta pitkin kroppaansa: jos nainen on yksinkertaisesti tylsä, flegmaattinen ja jolla ei ole omia mielipiteitä, ei mies jaksaa kauaa tällaista naista katsella – ei vaikka nainen olisi kuinka kaunis tahansa.

3. Ollaanko vaan kavereita? -nainen

Jos nainen käyttäytyy heti jo ens alkuun kuin yksi jätkistä piereskellen ja röyhtäillen, sohvalla röhnöttäen, harva mies innostuu tällaisesta naisesta myöhemminkään.

4. Prinsessa

Nainen saa olla hivenen hemmoteltu, mutta ei käyttäytyä kuin prinsessa, jonka patjan alla on julmatun paljon herneitä. Jos nainen on suorastaan tökerö vaatimustensa kanssa, ei mies jaksaa kauaakaan tuoda hänelle kukkia ja timantteja. Pinnallinen nainen on myös kovin luotaantyöntävä, sillä tällaisilla naisilla on tapana arvostella kovin sanoin miehen ulkonäköä, pukeutumista ja omaisuutta. Auts!

5. Pakkomielteinen nainen

Jos nainen käyttäytyy pakkomielteisen omistushaluisesti tai vinkkailee haluavansa pikapikaa naimisiin, mies on jo pian käpälämäessä. Jos nainen itkee teennäisen itkupillin elkein vähän väliä miehen lähtiessä kauppaan, käyttäytyy yltiömäisen mustasukkaisesti ja tutkii roskiksia etsiessään todistusaineistoa käytetyistä kondomeista, lienee sanomattakin selvää ettei mies kauaa tällaista käytöstä siedä.

Lähde: Geniusbeauty.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja