Mainos

Seksikäs tanssitreeni, jota julkkisnaisetkin rakastavat: "Se on elämäntapa"

Tämän tanssin väitetään olevan Victoria's Secretin mallien salaisuus.

Personal trainer Simone De La Ruen kehittämän tanssin kerrotaan olevan esimerkiksi Victoria's Secretin mallien kroppien salaisuus. Popsugar Fitnessin jakamaa videota on katsottu jo satoja tuhansia kertoja.

Kommentoijat eivät omien sanojensa mukaan malta odottaa rutiinin kokeilemista.

Jos video ei näy, katso se täällä.

De La Rue on treenannut useita tähtiä, joiden joukosta löytyvät esimerkiksi Taylor Swift, Reese Witherspoon, Anne Hathaway, Naomi Watts ja Sandra Bullock. Eikä tässä vielä kaikki: alun perin De La Ruen yhtiökumppani oli Robert De Niron vaimo. Forbes-lehti epäileekin, että naisen nimi auttoi levittämään tietoa De La Ruen bisneksestä Hollywoodissa.

De La Rue itse ei kerro, keitä hän treenaa, elleivät paparazzit bongaa hänen asiakastaan poistumassa treenistudiolta.

– He kaikki ovat hyvin yksityisiä ihmisiä, ja kunnioitan sitä syvästi. Uskon, että kun tekee hyvää työtä yhden kanssa eikä paljasta häntä, hän suosittelee sinua ystävilleen. Suusta suuhun -puhe on kaikki kaikessa, De La Rue sanoo.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Sandra Bullock treenasi De La Ruen kanssa Gravity-elokuvan rooliin, ja hänet kuvattiin De La Ruen bisnestä mainostavassa paidassa. Kun Taylor Swift julkaisi itsestään Instagram-kuvan Los Angelesin treenistudiolla, De La Rue sai päivässä 10 000 Instagram-seuraajaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

De La Rue on rakentanut liikuntabrändinsä oman Body by Simone -tekniikkaansa ympärille. Hän aloitti tanssin kolmevuotiaana ja sai ensimmäisen teatteriroolinsa 18-vuotiaana.

– Body by Simone -tekniikka ei ole nopea apu, se on elämäntapa. Tämä voi kuulostaa kliseeltä, mutta se on totta. En koskaan käskisi sinua treenaamaan kuusi kertaa viikossa kahden tunnin ajan tulosten saavuttamiseksi, tai väittäisi, että ohjelmallani voit pudottaa kymmenen paunaa viikossa. Se on hullun puhetta! Eikä se ole pysyvää, De La Rue kertoo nettisivullaan.

Forbesin mukaan De La Ruen bisneksen arvo on kaksi miljoonaa. DVD:n, fitness-studioiden ja kirjan lisäksi De La Ruella on oma tv-ohjelma, mutta hän nukkuu silti yhdeksän tuntia joka yö.

Kokeile myös tätä:

1:46

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.