Seksikäs-Suklaa lataa tiukat sanat Selviytyjät-kilpakumppaneistaan – "Egoja oli liikaa"

Seksikäs-Suklaa järkyttyi Selviytyjien juonittelusta - "Miehistä kuoriutui todellisia egoilijoita" 6:36
Viki Konssi kertoo MTV Uutisten haastattelussa, miten hänen persoonansa muuttui, kun Selviytyjät-saaren kollegat veivät kaiken tilan.

Artisti Seksikäs-Suklaa eli Viki Konssi yllättyi siitä, miten hänen persoonansa muuttui täysin, kun hän lähti mukaan Selviytyjät Suomi -ohjelmaan. Liian monen egon taisto oli hänelle liikaa.

Itseään erittäin puheliaaksi persoonaksi kutsuva Luyeye "Viki" Konssi eli artisti Seksikäs-Suklaa sanoo muuttuneensa lähes hiljaiseksi, kun hän päätyi autiolle saarelle muiden Selviytyjät Suomi  -kilpailijoiden kanssa.

Erityisesti heti avausjaksossa nähty jako miesten ja naisten heimoihin vaikutti Vikin käyttäytymiseen.

Meidän miesten leiri oli liikaa egoja oli liikaa. Miesten heimossa oli tosi paljon alfoja, ja jouduin olemaan aika paljon sivussa, Viki sanoo.

Joku oli koko ajan touhuamassa jotain. Mutta annoin niiden tehdä. Joskus tuntuu hyvältä vain katsoa vierestä, kun muut tekevät.

Moni äänekäs mies liittoutui keskenään, ja Viki löysi nopeasti yhteisen sävelmän muun muassa mediapersoona Sergei Hilmanin kanssa.

Jouduin Sergein kanssa olemaan ihan hiljaa siellä, vaikka olemme molemmat äänekkäitä tyyppejä.

"Miesten Tallinnan-reissu"

Ylipäätään miesten heimossa jutut lähtivät nopeasti lapasesta.

Se oli kunnon miesten Tallinnan-reissu. Juoruiltiin ulkomaailmasta, ja jollain oli koko ajan ego päällä, että minä voin tehdä tätä ja tätä. En ole sellainen tyyppi, joka osaa nämä raksajutut, niin itsellä oli vähän feminiininen olo siellä, Viki sanoo.

Jutut olisivat olleet hyvin erilaisia, jos naisia olisi ollut mukana. Ja jotkut miehet olisivat tehneet enemmänkin hommia, jos naisia olisi ollut samassa leirissä, koska miehet olisivat halunneet näyttää heille.

Juonittelu yllätti Vikin täysin.

Pelästyin ekassa jaksossa sitä juonittelua. Että voinko luottaa tiettyihin ihmisiin vai en? Ne, jotka aloittivat juonittelun, olivat siinä tosi kovia. Omalta osaltani Sergei oli ensimmäinen kosketukseni kieroiluun.

Kieroilu eteni siihen mallin, että Vikiä jännittää jo kovasti, miltä hän itsekin tulee näyttäytymään televisiossa.

– Jokainen riisutaan siellä: jos olet paska jätkä, se näkyy tv:ssä. Siellä todella näkyy ihmisten todelliset puolet, Viki toteaa.

– Olin itse siellä oma itseni, sellainen höpöttelijä-adhd – suu kävi koko ajan. Tällainen minä olen – minkä minä sille voin. 

Hän epäilee tv-katsojien hämmentyvän siitä höpöttämisen määrästä, kun hän lopulta pääsee vauhtiin.

– Jossain vaiheessa jengi on varmaan, että Viki, nyt hiljaa! Jännittää jo, mitä sieltä tulee. Tämä on ensimmäinen ohjelma, joka jännittää ja pelottaa.

Kyseessä on Vikin mukaan kaikin puolin rankin reissu, missä hän on koskaan ollut mukana.

– Ajattelin, että ei se varmaan niin paha ole, että päästään jossain vaiheessa varmaan johonkin hotelliin ja saadaan dinnerit siellä, mutta eipä saatu. Ohjaajat ovat niin hulluja, että he pistivät meidät oikeasti kärsimään siellä.

9-vuotiaana Angolasta Afrikasta Suomeen muuttanut Viki ei syntyperästään huolimatta ole lainkaan kuumuuden ystävä.

En kestänyt sitä kuumuutta. Ja jouduin käyttämään aurinkorasvaa, mitä en edes etukäteen tiennyt, Viki sanoo.

Se hiki on jotain ihan järkyttävää kainaloista ja haarojenvälistä hinkkasi ja koko ajan oli joku eläin päällä. Lähdin sen takia Afrikasta, ettei minun tarvitse nähdä noita eläimiä ja sitten lähdin viidakkoon. Se oli raffia. 

Tämän kauden selviytyjiä ovat myös fitness-vaikuttaja Sonja Aiello, juontaja Gogi Mavromichalis, näyttelijä Ismo Apell, Diili-voittaja 2022 Clarissa Hedman, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, ex-painija Rami Hietaniemi, radiojuontaja Tytti Junna, mediapersoona Rosanna Kulju, huippukokki Teemu Laurell, toimittaja Lloyd Libiso, mediapersoona Roope Rannisto, laulaja-lauluntekijä Teemu Roivainen, somevaikuttaja Pinja Sanaksenaho ja valmentaja Kira “Kipa” Tiivola. Kauden avausjaksossa viime sunnuntaina kisasta putosi yrittäjä Niina Kuhta.

Katso yllä olevalta videolta, miten Viki kuvailee Selviytyjissä nähtäviä kilpakumppaneitaan ja egojen taistoa. 

Lue myös:

    Uusimmat