Selviytyjät Suomi -kisaaja Ismo Apell kokee olevansa yksi kisan hylkiöistä – halusi keskeyttää kisan viikon jälkeen

Ismo Apell oli keskeyttää Selviytyjät-kisan - koti-ikävä iski pahana 8:38
Ismo Apell kertoo MTV Uutisille, miten miesten saarella liitot alkoivat syntyä kuin itsestään ja "hylkiöt" löysivät toisensa.

55-vuotias näyttelijä Ismo Apell nousee yhdeksi Selviytyjät Suomi -kauden näkyväksi persoonaksi. Puhelias savolainen kertoo valmistautuneensa ohjelmaan lihottamalla itseään. Ismo halusi keskeyttää kisan viikon jälkeen.
 

Näyttelijä-ohjaaja Ismo Apell osallistuu elämänsä ensimmäiseen reality-ohjelmaan. Kyseessä on lähes 30-vuotinen unelma, sillä Ismo on fanittanut Selviytyjät-ohjelmaa niin kauan kuin sitä on tehty.

– Kaikki ohjelman kilpailut olen katsonut. Kun näin ensimmäisen kerran 27 vuotta sitten ohjelman jenkkiversion, niin ajattelin, että olispa hienoa olla tuolla joku päivä. En kyllä tarkoittanut, että lähtisin sinne 55-vuotiaana. Parikymppisenä se olisi vielä ollut ihan kivaa puuhaa, Ismo naureskelee.

Hän kertoo valmistautuneensa ohjelman kuvauksiin erikoisin konstein.

– Puukottamalla naapureita selkään ja lihottamalla itseäni, jotta saan rasvaa ympärillen ja pystyn olemaan puolitoista kuukautta ilman ruokaa, hän velmuilee.

Nälkä ei yllättänyt Ismoa kuvauksissa kertaakaan.

– Paino lähti ropisemalla, mutta se on näemmä tullut takaisinkin jo, Ismo toteaa.
 

Koti-ikävä äityi mahdottomaksi
 

Ismo kertoo nauttineensa kuvauksista, mutta elo autiolla saarella ilman kännykkää sai mielikuvituksen laukkaamaan.

– En ole 35 vuoteen ollut ilman puhelinta. Olin viikon jälkeen täysin valmis lähtemään kotiin, kun oli niin kova ikävä. Aloin miettiä, mitä lapsille on tapahtunut, palaako talo ja ovatko firmat nurin., Ismo kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

– Katsoin taivaalle joka yö yhdeltä, kun tiesin, että vaimo lukee samaan aikaan kahdeksalta Suomessa iltasatua lapsille. Minä muka kuuntelin niitä sitten.

Elämän tärkeimmät asiat saivat saarella oikeat mittasuhteet.

–  Tuo reissu selvensi sen asian, kuinka tärkeä se kotipiiri on: vaimo, lapset, äiti ja sisarukset – jopa naapuritkin. 

Ismon 4-, 6-, ja 7-vuotiaat lapset pitivät itsestäänselvänä, että heidän isänsä voittaa koko ohjelman.

– Isi varmasti voittaa, he sanoivat – ja voittajana pitävät minua vieläkin. Uskon, että lapset saavat olla minusta ylpeitä vielä jatkossakin.


Tunteet pinnassa miesten heimossakin

Jako naisten ja miesten heimoihin heti sunnuntaina nähtävän Selviytyjät Suomi -avausjakson alussa aiheutti suuria tunteita myös miesten leirissä.

– Mietimme, että mitä vuosituhatta tässä nyt oikein eletään? Se aiheutti paljon keskustelua, että se on väärin. Kyllähän jokainen tajusi, että lihasmassasta on hyötyä. Varmasti tämä tilanne tulee jakamaan mielipiteitä, Ismo sanoo.

Lue myös: Sonja Aiello kommentoi dramaattista Selviytyjät-yhteenottoa Rosanna Kuljun kanssa – "Pelkäsin, että tilanne menee siihen"

– Oli se hankala paikka. Pakko myöntää, että välillä tuntui hyvältä, kun me hävittiin.


Ismo kertoo, että miesten leirissä oli paljon vakavia ilmeitä, kun miehet tajusivat, ettei naisilla ollut omalla saarellaan edes tulta eikä sadesuojia.

– Tajusimme, että naiset syövät siellä pelkkiä jaujoja ja vettä. Ei se naurattanut ketään.

Jutut miesten heimossa alkoivat lähteä laukalle ja Ismo sanoo, että juttujen taso oli välillä melko heikkoa.

Myös egojen taisto alkoi miesten leirissä. Ismo kertoo, että heimon sisäiset liitot syntyivät aika lailla itsestään.

– Me hylkiöt kasaannuimme yhteen, että perkele, me näytetään vielä noille muille.

Uudella Selviytyjät Suomi -kaudella kilpailevat myös fitness-vaikuttaja Sonja Aiello, juontaja Gogi Mavromichalis, Diili-voittaja 2022 Clarissa Hedman, maastohiihtäjä Riitta-Liisa Roponen, Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, ex-painija Rami Hietaniemi, mediapersoona Sergey Hilman, radiojuontaja Tytti Junna, artisti Viki ”Seksikäs Suklaa” Konssi, yrittäjä Niina Kuhta, mediapersoona Rosanna Kulju, huippukokki Teemu Laurell, toimittaja Lloyd Libiso, mediapersoona Roope Rannisto, laulaja-lauluntekijä Teemu Roivainen, somevaikuttaja Pinja Sanaksenaho ja valmentaja Kira “Kipa” Tiivola.


 

Lue myös:

    Uusimmat