Sekavasti käyttäytynyt mies seikkaili puolipukeissa talosta taloon Vantaalla – lopulta häirikkö löydettiin täysin alasti: "Hän ei muista tapahtumista mitään"

Itä-Uudenmaa kertoo tiedotteessaan päihtyneestä ja vähäpukeisesta miehestä, jonka epäillään yrittäneen tunkeutua useampaan omakotitaloon Vantaalla.

Sekavasti käyttäytynyt ja vähäpukeinen mies hapuili Vantaan Leppäkorvessa lauantai-iltana. Hän oli ollut aluksi liikkeellä ilman kenkiä ja paitaa.

Mies oli yrittänyt paikata tilannetta varastamalla kengät erään omakotitalon eteisestä. Talon asukas oli kuitenkin poliisin mukaan ”heittänyt miehen muitta mutkitta pihalle”.

Seikkailu jatkui seuraavalle talolle

Mies ei antanut tapahtuneen lannistaa, vaan hänen matkansa jatkui toisen omakotitalon ovelle. Mies pimputti ovikelloa, mutta kukaan ei ollut tullut avaamaan ovea. Hän oli myös hakannut talon ovea, joka oli vahingoittunut miehen käsittelyssä.

Mies poistui tällä kertaa omine nokkineen paikalta ja jatkoi seikkailuaan seuraavalle talolle. Tällä kertaa miestä lykästi, sillä hänen koputukseen vastattiin, kun talon asukas avasi oven.

Heti tämän jälkeen mies oli yrittänyt tunkeutua talon sisälle. Eikä siinä vielä kaikki: omakotitalon pihaan kaartoi pian auto, johon mies yritti myös tunkeutua.

"Hän ei muista mitään tapahtumista"

Mies tavoitettiin lopulta lähistöllä olleen talon ovelta. Jos mies oli aluksi häiriköinyt vuodenaikaan nähden kevyessä varustuksessa, miehen vaatetus oli seikkailun päätteeksi entistäkin niukempi.

– Hän oli tässä vaiheessa luopunut kokonaan vaatetuksesta, poliisitiedotteessa muotoillaan.

Miehen terveydentila tarkastettiin varmuuden vuoksi sairaalassa, minkä jälkeen mies toimitettiin poliisin huomaan selvittämään päätään ja tasaamaan kierroksiaan. Mies oli omien sanojensa mukaan käyttänyt erilaisia päihdyttäviä lääkkeitä.

– Mies kertoi itse, että ei muista tapahtumista mitään, tiedotteessa kerrataan. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja