Seiska: Janita Lukkarisen syöpä on levinnyt entisestään – lääkärit eivät anna enää elinaikaennustetta: "Minunhan olisi pitänyt kuolla jo vuodenvaihteessa"

Syöpä varjostaa tosi-tv-tähti Janita Lukkarisen joulua:"Olen ollut jo 524 päivää kuolleena" 11:29
Janita Lukkarinen vietti vielä viime joulun kotona.

Janita Lukkarinen on kertonut avoimesti syöpäkamppailustaan julkisuudessa.

Syöpää sairastava tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen joutui saattohoitoon Terhokotiin tammikuussa. Lukkarisen syöpä uusiutui vuosi sitten keväällä. Lukkarisen vointi on mennyt tänä vuonna vuoristorataa, milloin on parempia päiviä ja milloin kivut ovat sietämättömiä.

Lukkarinen pääsi kesällä Terhokodista kotihoitoon. Hän kertoo Seiskan haastattelussa, että asuu tällä hetkellä sairaanhoitajana työskentelevän tätinsä luona.

Seiskan mukaan syöpä on levinnyt entisestään ja etäpesäkkeitä löytyy molemmista munuaisista ja keuhkoista, keuhkojen välikarsinasta, vasemmasta lonkasta sekä vatsalaukusta. Lukkarinen kertoo, että syöpää hoidetaan enää kipulääkityksellä.

Lukkarinen oli sairaalahoidossa viikko sitten kuumeen ja korkeiden tulehdusarvojen vuoksi, mutta syy kuumeiluun ei koskaan selvinnyt.

– Kroppani ei vain enää kestä ja yrittää puolustautua viimeiseen asti. Lääkärit eivät anna enää mitään elinaikaennustetta, sillä minunhan olisi pitänyt kuolla jo vuodenvaihteessa, Lukkarinen kertoo Seiskassa.

Lue myös:

    Uusimmat