Sedu Koskinen tapasi seksuaalirikoksista syytetyn Peter Nygårdin 13 vuotta sitten – tällainen kuva muotimiljardööristä välittyi: "Hän oli kovasti naisten perään"

2:00
Seksuaalirikoksista syytetty suomalaiskanadalainen miljonääri Peter Nygård on pidätetty Kanadan Winnipegissä

Sedu Koskinen kertoo MTV Uutisille, että sai Nygårdilta kutsun Bahamalle. 

Liikemies Seppo ”Sedu” Koskinen tapasi vuonna 2007 tällä hetkellä seksuaalirikoksista syytetyn Peter Nygårdin, kun Nygård toi maailmantähti Pamela Andersonin yksityiskoneellaan Suomeen. 

Koskinen kertoo MTV Uutisille, että Nygårdin saapuminen Suomeen tuli hänelle yllätyksenä, sillä miestä ei tilattu mediaspektaakkeliin mukaan.

Anderson oli tuolloin tutustumassa suomalaisiin sukujuuriinsa isänsä kanssa, ja suomalaiset tiedotusvälineet seurasivat tapahtumia herkeämättä.  

–  Kukaan ei tuntenut Nygårdia, mutta hän meni pitämään lavalle puheen. Moni oli hieman ihmeissään, että kuka tämä lavalla puhuva tyyppi mahtaa oikein olla, Koskinen muistelee MTV Uutisille puhelimitse. 

– Hänestä tuli sellainen kuva, että hän ajatteli olevan yhdessä Pamelan kanssa. Käsitin, ettei Pamela ollut samoilla linjoilla, hän jatkaa. 

"Ei yllättänyt"

Tuolloin Raumanmeren Juhannuksen omistanut Koskinen isännöi ulkomaanvieraita parin päivän ajan, kun festarit olivat käynnissä. Andersson ja isä nukkuivat Koskisen veneellä, Nygård muualla. 

Koskinen kertoo, että Nygård käyttäytyi kansainvälisen liikemiehen tavoin. Kysyttäessä sitä, että oliko Nygård mukava, ei Koskinen sano juuta eikä jaata. 

– Hän oli sellainen kansainvälinen heebo. Hän puhui suomea ja englantia sekaisin, Koskinen muistelee. 

Koskinen ei ole ollut tekemisissä Nygårdin kanssa tapaamisen jälkeen. 

– Hän pyysi minua sinne Bahamalle ja joskus ajattelin, että olisihan siellä hauska mennä käymään. Onneksi en lähtenyt – nyt, kun on kuullut, mitä siellä todellisuudessa oikein tapahtui. 

Koskinen ei liiemmin yllättynyt Nygårdin saamista syytteistä, vaikka ei lyhyen tutustumisen jälkeen tiennytkään miehen touhuista.  

– Me too -kampanjan aikana tuli mieleen, että hänestä saattaa tulla jotain ilmi. Sellaisen mielikuvan sain hänestä. Hän oli kovasti naisten perään...

0:59

Härskit kuvat paljastavat: Näin muotimiljardööri Peter Nygård kohteli naisia luksushuvilansa kosteissa juhlissa. 

Seksuaalirikoksista syytetty suomalaiskanadalainen muotimiljonääri Peter Nygård tuotiin käsi- ja jalkaraudoissa tuomarin eteen Kanadassa tiistaina (15.12.).

Yhdysvallat syyttää Nygårdia muun muassa alaikäisiin kohdistuvista seksuaalirikoksista ja kiristyksestä. Häntä vaaditaan luovutettavaksi Yhdysvaltoihin.

Myös 79-vuotiaan Nygårdin kaksi biologista poikaa ovat syyttäneet isäänsä hyväksikäytöstä. Pojat ovat kertoneet Nygårdin käskeneen seksityöläistä olemaan teini-ikäisten poikiensa kanssa yhdynnässä vuosina 2004 ja 2018.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja